-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje – mažųjų leidyklų knygų mugė

Spalio 1–3 dienomis Klaipėdos apskrities viešoji I. Simonaitytės biblioteka ir Lietuvos mažų ir vidutinių leidėjų asociacija „LiMViLA“ klaipėdiečius ir jos svečius pakvies į trečiąją Klaipėdos knygų mugę.
Klaipėdoje organizuojama jau trečioji knygų mugė.
Klaipėdoje organizuojama jau trečioji knygų mugė. / I.Simonaitytės bibliotekos nuotr.

Klaipėdos apskrities viešojoje I. Simonaitytės bibliotekoje vyksiančioje Knygų mugėje dalyvaus 15  leidyklų:  „Andrena“, „Bernardinai.lt“, „Charibdė“, „Eglė“, „Homo liber“, „Lieparas“, Lietuvos rašytojų sąjungos leidykla, „Margi raštai“, „Mijalba“, Mokslo ir enciklopedijų leidybos centras, „Žara“, 25-erių metų veiklos sukaktį pažyminti  S.Jokužio leidykla-spaustuvė, UAB „Baltic Printing House“, „Libra Memelensis“, LCC tarptautinio universiteto biblioteka.

Klaipėdos knygų mugė žada skaitytojus nudžiuginti naujausių knygų pristatymais, susitikimais su rašytojais, diskusijomis su leidyklų atstovais, konkursais.

Klaipėdos Knygų mugė – tai puota dvasios gurmanams, nes organizatoriai garantuoja, jog nei vienas lankytojas neišeis iš mugės nepatenkinęs savo smalsumo ir neįsigijęs už prieinamą kainą knygos, kurios visa gyvenimą ieškojo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius