Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos Pilies džiazo festivalyje laukiama Ray Charles duktė Sheila

Aiškėja XIX Klaipėdos Pilies džiazo festivalio štrichai – festivalio gerbėjai scenoje išvys legendinio muzikanto Ray Charles dukrą Sheilą Ray Charles.
Sheila Ray Charles birželį koncertuos Klaipėdos Pilies džiazo festivalyje.
Sheila Ray Charles birželį koncertuos Klaipėdos Pilies džiazo festivalyje. / Pilies džiazo festivalio nuotr.

Birželio 1 d. festivalio scenoje bus rengiamas „Dukros ir tėvo neįvykęs koncertas“.

Vardas Sheila Raye Charles daugeliui iš mūsų nieko nepasakys, kol nepristatysim jos kaip pasaulinės džiazo legendos, garsiojo singlo „Hit the Road Jack“ autoriaus – Ray Charles dukrą.

Toks nuolatinis gretinimas su tėvu nelabai džiugina pačią vokalistę, turinčią savų ambicijų ir šviesių gyvenimo tikslų. „Būti Ray Charles dukra tai ir prakeiksmas, ir džiulė dovana“, – ne kartą atviravo atlikėja.

Sheila, kuri šiais metais švęs savo penkiasdešimtmetį, yra viena iš dvylikos Ray Charles vaikų, kurių garsusis jos tėvas susilaukė su devyniomis skirtingomis moterimis. Natūralu, kad judviejų kaip tėvo ir dukters tarpusavio santykiai nebuvo idealūs, veikiau priešingai. Todėl paauglystei ir taip būdingas vienatvės bei niekam nereikalingumo jausmas, maištingą, dainuoti bei kurti pradėjusią penkiolikmetę labai lengvai išviliojo į gatvę.

Gyvenimas už namų sienų buvo dar kartesnis – vaikystės nuoskaudos merginą klampino į narkotikus, ir dažniau nei scena pradedančiajai dainininkei atsiverdavo federalinio kalėjimo durys... Dvidešimt metų trukęs sunkių asmeninių išbandymų ir paieškų laikotarpis baigėsi, kai Sheila atrado Dievą, o drauge su juo – taiką, nusiraminimą, savo kelią ir savo pašaukimą.

Sheila Raye Charles koncertas su unikaliu Slovėnijos vokalistu – Uroš Perić, kuris savo atlikimo maniera labai primena patį Raye Charles, klausosi tarsi simbolinis sceninis dukros ir tėvo susitikimas, o šiltas abiejų atlikėjų tarpusavio bendravimas – byloja apie išganingą Sheilos susitaikymą.

Šiandien Sheila pristatoma ne tik kaip savito balso atlikėja, bet ir kaip ypatingai stipri asmenybė, kurios gyvenimo patirtis per muziką suteikia Viltį kitiems, pasiklydusiems gyvenimo džiunglėse. Šią atlikėją su pasididžiavimu remia JAV ambasada Lietuvoje.

VIDEO: Sheila Ray Charles koncertuos Klaipėdoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius