-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klube „Global“ – neeilinė naktis su Paul Rogers

Šį savaitgalį klube „Global“ laukiama karščiausio mėnesio pasirodymo.
Paulo Rogerso pasirodymas „Global” taps mėnesio pasirodymu.
Paulo Rogerso pasirodymas „Global” taps mėnesio pasirodymu. / Klubo nuotr.
Temos: 1 Naktis

Į uostamiestį šeštadienį atvyks senas klubo bičiulis iš Londono – Paulas Rogersas – muzikos devyndarbis, kompozicijomis bei remiksais prisidėjęs prie daugiau kaip 70 rinkinių, kuriantis garso takelius filmams, televizijos laidoms, reklamoms bei vakarėliams įvairiausiuose pasaulio taškuose. Į Klaipėdą jis atvyksta pristatyti šviežiausių savo grojaraščio naujienų.

Norint pasiekti aukštumų, svarbu atsidurti tinkamoje vietoje tinkamu laiku, – Paulo Rogerso karjeros pradžia pakluso šiai liaudies išminčiai. Nuo septyniolikos didžėjaujantis londonietis 1995-aisiais pradėjo dirbti kompanijoje „7pm Management“, kuri tuomet atstovavo tokiems seniems klubinės scenos vilkams, kaip Sasha, Johnas Digweedas, Carlas Coxas, Danny Howells. Pirmojo ešelono didžėjai įvertino debiutanto muzikinį skonį bei įgūdžius, ir pamažu rezidencijas Londono vakarėliuose jo darbo grafike ėmė išstumti kvietimai groti kitose šalyse.

2000-aisiais jis pradėjo kurti muziką su bičiuliu iš studijos laikų Mark O’Brien. Šitaip gimė „Sumsonic Recordings“. Paulas Rogersas „Lazy Monday“ – pirmasis prodiuserio singlas, išleistas „Sumsonic Recordings“ – buvo įtrauktas į ne mažiau kaip 6 solidžias muzikos kompiliacijas, pavyzdžiui, Hernan Cattaneo „Perfecto“. Netrukus po to, „Deepdish“ įtraukė jo perkamiausią singlą „Krafty“ į „Global Underground – Toronto“ rinktinę.

Šiemet Paulas Rogersas klausytojus ketina nudžiuginti naujuoju savo singlu ir muzikiniais eksperimentais su roko muzika – prodiuseris sutarė dėl kūrinių remiksavimo su tokiais grandais, kaip grupės U2 ir „Franz Ferdinand“.

Lietuvoje Paulas Rogersas Pirmąkart apsilankė 2006-aisiais. Tuomet jis drauge su Sasha grojo vakarėlyje Trakų pilyje. Susibičiuliavęs su „Global“ siela Mindaugėliu ir sužavėtas Lietuvos klubinėtojų, nuo to laiko jis kasmet atvažiuoja į Klaipėdą. Šeštadienio vakarėlyje draugiją prie pulto jam palaikys pats Mindaugėlis ir Manchini.

Vakarėlio „Global“ pradžia – šeštadienį, 22 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius