Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Klubo atidaryme J.Morkūnas nesitraukė nuo Ž.Vaškytės (nuotraukos)

Vilniaus Dominikonų gatvėje įsikūręs „Universiteto Pub‘as“ ketvirtadienio vakarą tapo tikru traukos centru. Čia pasižvalgyti į atnaujintą klubą užsuko ne vienas pramogų pasaulio veikėjas, o Gediminas Jaunius su Skaiva siūlė padegustuoti „Lietuvos perlų“ damų pagaminto kokteilio.
Pasižvalgyti į atnaujintą klubo interjerą užsuko daug garsių svečių. Susirinkusieji buvo kviečiami paskanauti kokteilių ir stebėti įspūdingą barmenų pasirodymą.
Pasižvalgyti į atnaujintą klubo interjerą užsuko daug garsių svečių. Susirinkusieji buvo kviečiami paskanauti kokteilių ir stebėti įspūdingą barmenų pasirodymą. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Vieni pirmųjų į „Universiteto Pub‘o“ ir restorano „In Spiritus“ atidarymą kartu užsuko laidų vedėjai Živilė Vaškytė ir Jogaila Morkūnas, beveik visą vakarą leidę drauge. Toks laidų vedėjų elgesys dar kartą pakurstė kalbas, ar jie nėra pora. Anksčiau spaudoje buvo rašyta, kad į renginius Živilė ir Jogaila atvyksta kartu ne pirmą kartą, o savo santykius komentuoti atsisako.

Tarp atidarymo svečių buvo ir dainininkė Evelina Anusauskaitė su tėvais bei broliu Mindaugu. Čia taip pat buvo galima išvysti neseniai vestuves atšokusius Andrių ir Redą Kandelius, choreografą Šarūną Kirdeikį su seserimi Kotryna, dainininkus Rasą Kaušiūtę, Juliją Ritčik, Justiną Lapatinską, muzikos vadybininkes Oksaną Zlatkovaitę ir jos bičiulę Aydą Žiliūtę bei daugelį kitų.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Pasižvalgyti į atnaujintą klubo interjerą užsuko daug garsių svečių. Susirinkusieji buvo kviečiami paskanauti kokteilių ir stebėti įspūdingą barmenų pasirodymą.
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Klubo atidaryme visų dėmesį prikaustė įspūdingas barmenų šou „Baro vilkai“ pasirodymas.

Susirinkusieji buvo pakviesti ne tik paskanauti kokteilių ir užkandžių, bet ir nepraleisti įspūdingo barmenų pasirodymo. Buteliais mikliai žongliruojantys barmenai surengė pasirodymą ir su ugnimi. Jo metu klubo salėje buvę svečiai susispietė atlaisvindami aikštelę kaitriems ugnies pliūpsniams.

Tačiau vakaro akcentas, pasak renginio vedėjų Gedimino Jauniaus ir Skaivos, buvo šiek tiek vėliau.

„Geras baras yra tas, į kurį malonu užeiti bet kokio amžiaus žmogui, – tikino Skaiva ir pakvietė į salę laidos „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ dalyves. „Ar kada nors jums jūsų močiutė yra plakusikokteilį?“ – paklausė vakaro vedėja ir visus pakvietė arčiau baro.

Čia iš Taujėnų dvaro atvykusios ir puošniai pasidabinusios damos skobė arbūzą ir padedamos Skaivos paruošė kokteilį.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Pasižvalgyti į atnaujintą klubo interjerą užsuko daug garsių svečių. Susirinkusieji buvo kviečiami paskanauti kokteilių ir stebėti įspūdingą barmenų pasirodymą.
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Skaiva ir „Lietuvos perlų“ damos kvietė paragauti savo paruošto kokteilio.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius