-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kvapą gniaužiančioje šventėje Petruškevičius sulaukė ir Valinskienės (nuotraukos)

Raudonu kilimu į Vilniaus rotušę su visa pompastika ir šampano purslais ketvirtadienio vakarą susirinko gausybė stilingų ponų ir ponių. Šventės šeimininkas Mantas Petruškevičius skendo gėlėse ir bučiniuose, o jo gausiai susirinkusiems svečiams galbūt dėl vienas kito grožio, o veikiau nuo to grožio kiekybės gniaužė kvapą tikrąja to žodžio prasme.
Mantą Petruškevičių sveikino teisingai pasipuošę svečiai.
Mantą Petruškevičių sveikino tinkamai pasipuošę svečiai. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Didžiulės puokštės baltų kardelių vakarėjant papuošė įėjimą į Vilniaus rotušę, kur su dviem drabužių kolekcijomis ir naujo vardinio M.Petruškevičiaus šokolado degustacija buvo pristatytas ketvirtasis laidos „Mados reidas“ sezonas. Iki šiol TV6 eteryje rodyta laida apie stilių, madas ir etiketą nuo šio sezono perkelta į didžiosios sesės – TV3 televizijos – eterį. Tai tapo savotišku dar vienu pripažinimu greitai išgarsėjusiam ponių draugui.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Mantą Petruškevičių sveikino teisingai pasipuošę svečiai.
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Mantą Petruškevičių sveikino teisingai pasipuošę svečiai.

Svečiai su glėbiais gėlių rinkosi ir sveikino Mantą visą valandą. Net iš Palangos šia proga atvyko Diana ir Antanas Bosai, Stasys Brundza į pokylį prabangiu automobiliu atvežė savo žmoną Audronę, Laimutis Pinkevičius ir Asta Valentaitė, nors ir atskirai, nepraleido aukštuomenės susirinkimo, taip pat stilisto pasveikinti atėjo Ramunė Piekautaitė su gyvenimo draugu, naują stilių pamėgusi Skaiva su Gediminu Jauniumi ir daugelis kitų žinomų veidų.

Pirmoje eilėje kolekcijų pristatymą stebėjo ir vieno iš trijų valstybės vadovų žmona Inga Valinskienė. Savo apsilankymu elegantiška juoda suknia vilkinti moteris labai nudžiugino M.Petruškevičių.

„Labai dėkoju, kad skyrėte savo brangaus laiko mano laidos naujo sezono pristatymui. Čia aš sukviečiau visus savo pažįstamus, visus draugus, žmones, su kuriais man visada miela bendrauti, ir netgi tuos žmones, kuriuos pamačius man baisu pasisveikinti – net ir juos išdrįsau pakviesti“, – prisipažino Mantas.

Per tvankų vakarą buvo pristatyta salono „Gedimino 22“ nauja rudens ir žiemos kolekcija, o desertui susirinkusieji išvydo naujausius 2009–2010 metų dizainerio Traklio Nasidzės aukštosios mados modelius. Vėliau antrajame Rotušės aukšte svečiai galėjo paragauti vardinių M.Petruškevičiaus šokoladinių saldainių.

Tvankų rudens vakarą gausiai susirinkę svečiai braukė nuo veidų prakaitą, o vienas jų net nualpo. Susirūpinęs Mantas ragino visus išeiti pakvėpuoti grynu oru arba pakilti į antrą aukštą, tačiau ir ten netrukus pasidarė tvanku. Tenka konstatuoti, kad M.Petruškevičiaus gerbėjų ratas tiek išsiplėtė, kad Vilniaus rotušė tapo per ankšta. Galbūt kitais metais raudonas kilimas bus ištiestas į kokius didelius rūmus...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius