-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laivų parado metu – Drakonų valčių lenktynės

Gegužės 14-ąją, Klaipėdos laivų parado metu, visus klaipėdiečius ir miesto svečius, įstaigas ir organizacijas, kviečia pramoginis-sportinis renginys – Drakonų valčių lenktynės. Organizatorių teigimu, tai renginys kiekvienam, mylinčiam vandens pramogas, aktyvų laisvalaikį ir savo kolektyvą.
Laivų paradas Klaipėdoje
Laivų paradas Klaipėdoje / Organizatorių nuotr.

Drakonų valčių varžybose dalyvauti ir laimėti gali kiekviena darni komanda ar kolektyvas. Kiekviena komanda turi dalyvauti su savo sirgalių palaikymo komanda. Tai puikiai galima praleisti laiką su savo kolektyvu.

KADA? Gegužės 14 d., 13.00–16.00 val.

KUR? Lenktynės vyks Danės upėje Jono kalnelio ir Meridiano atkarpoje.

TAISYKLĖS

Lenktynės vyks 20-ies vietų Drakonų valtimis. Komandą sudaro – 20 irkluotojų, 1 vairininkas laivo gale ir 1 būgnininkas laivo priekyje. Varžybų Distancija - apie 400 m. Vienu metu lenktyniaus po dvi komandas. Besivaržančių komandų poros nustatomos burtų keliu. Varžybų dieną komandos turi turėti savo kapitoną ir komandos dalyvių sąrašą. Dalyviai yra visiškai atsakingi už savo sveikatos būklę treniruočių ir varžybų metu.
Komandos gali būti mišrios ir nebus skirstomos į grupes. Komandos privalo pasirūpinti marškinėliais, kepuraitėmis ar kita komandine atributika. Varžybų organizatoriai gali pasiūlyti marškinėlius su festivalio ir Jūsų komandos logo. Drakonų valtyje yra galimybė išsikelti komandos vėliavą.

16.30 val. vyks varžybų dalyvių ir nugalėtojų apdovanojimas. Nugalėtojas nustatomas atrenkant kiekvieno plaukimo nugalėtoją ir fiksuojant laiką.

REGISTRACIJA IR KAINA

Dalyviai registruojami iki gegužės 13 d. Komandos starto mokestis 200 eurų (10 eurų asmeniui). Moksleiviams, studentams - 100 eurų (5 eurai asmeniui). Kaina pavieniams asmenims - 15 eurų. Moksleiviams ir studentams - 5 eurai.

Pažintis su valtimis, komandų registracija, instruktažas ir treniruotės vyks nuo gegužės 13 d., penktadienį bei šeštadienį, gegužės 14 d., nuo 10 val iki 11 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius