-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lapkričio 22-ąją neoninę nuotaiką „Gargare“ kurs net 16 didžėjų

Stipriausias lapkričio ėjimas „Gargare“ – „ABSOLUT. Transform Today: Neoninė naktis su Martin Roth“
Neoninė naktis su Martin Roth
Neoninė naktis su Martin Roth

Absoliuti Helovyno naktis Kaune nepaliko abejingų. Sausakimšame „Gargare“ spalio 31-ąją su svečiais „Lexicon Avenue“, Dee & Kamy, Mamania ir kitais svečiais puikiai laiką praleidę idėjos autoriai Kastis Torrau ir Donatello neketina ilsėtis ir jau planuoja didžiausią lapkričio renginį Kaune – „ABSOLUT. Transform Today: Neoninę naktį su Martin Roth“.

Unikalioje „Gargaro“ erdvėje lapkričio 22-ąją tilps dvi aktualiausiai šokių muzikai dedikuotos scenos. Net 16-os talentingų didžėjų kuriamą nuotaiką čia stiprins kvapą užgniaušiantys oro akrobačių pasirodymai ir specialiai ruošiamos „3D mapping“ vaizdo projekcijų technologijos.

Galingiausios mėnesio nakties proga visame klube bus įdiegtas šiuo metu į populiarumo olimpą pasaulio šokių muzikos sostinėse grįžtantis ultravioletinis apšvietimas. „Juk nauja – tai laiku atgaivinta sena“, – juokauja Helovyno pasiekimais vis dar negalintys atsidžiaugti Kastis Torrau ir Donatello, prisiminę senas, bet efektingas vakarėlių madas.

Organizatoriai kviečia svarbia „ABSOLUT. Transform Today: Neoninės nakties su Martin Roth“ dalimi tapti kiekvieną šokių muzikos mylėtoją. Tereikia pasirinkti tinkamą neoninę šviesą atspindinčią aprangą ar pasirūpinti įspūdingu šviečiančiu makiažu ir taip įsilieti į ryškiaspalvę minią. Beje, veido ir kūno makiažo – „body painting“ – specialistai norinčiais neprapulti tamsoje rūpinsis ir renginio metu.

Netikėtomis spalvomis didžiausia Kauno renginių erdvė „Gargaras“ sušvis jau lapkričio 22-ąją. Neoniniam didžėjų paradui vadovaus vokiečių deep house specialistas Martin Roth, vienai nakčiai į Kauną užsuks ir Vilniaus diskotekų didmeistriai  St. Stereo bei Rembo. Išankstiniais greitai tirpstančiais bilietais į „ABSOLUT. Transform Today: Neoninę naktį su Martin Roth“ jau prekiaujama „Ticketpro“ kasose ir internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius