-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Latvijos festivalį „Positivus“ aplankys Moby, O'Connor ir Doherty

Mažiau nei po mėnesio Latvijoje įvyks didžiausias Baltijos šalyse muzikos festivalis „Positivus“. Trečius metus Salacgryvos miestelyje šalia Latvijos-Estijos sienos vykstančiame festivalyje liepos 17-18 dienomis pasirodys airių dainininkė Sinead O‘Connor, amerikietis Moby ir skandalingasis britas Pete‘as Doherty.
Moby
Moby / „Scanpix“ nuotr.

Muzikos gerbėjai taip pat pamatys grupes „Ebony Bones“, „The Tigger Lilies“, „The Whip“, „The Happy Endings“, šiame renginyje vienintelį savo koncertą Latvijoje šiemet sugros „Brainstorm“, bus reta proga išvysti dešimtąjį gimtadienį švenčiančią kitą Latvijos grupę – „The Hobos“. Šiame festivalyje pasirodys ir viena populiariausių Lietuvos atlikėjų Jurga, apie kurios pasirodymą Latvijos žiniasklaidai organizatoriai ketina paskelbti ateinančią savaitę.

Iš viso organizatoriai pakvies į daugiau kaip 50 grupių koncertus, kurie vyks devyniose scenose. Festivalio direktoriaus Girtso Majorso teigimu, bus dvi pagrindinės scenos, trys skirtos šokių muzikai, dvi „indie“ scenos, taip pat meno ir kino scenos, veiks jogos pamokos, bus daromi masažai, suplanuoti aktorių ir mimų pasirodymai bei daug kitų pramogų, o norintys pailsėti galės sūpuotis tarp medžių pakabintuose hamakuose.

Dviejų dienų muzikos ir pramogų šventė yra rengiama ant Baltijos jūros kranto, tad jo lankytojai gali mėgautis jūros ošimu ir smėlėtu paplūdimiu, vieną sceną ir specialų barą-terasą numatoma įrengti pačiame paplūdimyje. Festivalio organizatoriai didžiuojasi, kad aplankyti „Positivus“ festivalį rekomenduoja ir įtakingi britų leidiniai „NME“ bei „Guardian“.

Pasak organizatorių, šiais metais išankstinių bilietų į festivalį jau parduota per 8 000. Praėjusiais metais „Positivus“ festivalyje dalyvavo per 18 000 žiūrovų, todėl šiemet tikimasi maždaug 30 procentų didesnio lankytojų kiekio.

Salacgryvos miestelis, kuriame vyksta festivalis, yra maždaug už 100 km nuo Rygos važiuojant Talino kryptimi. Bilietų į „Positivus“ festivalį muzikos gerbėjai Lietuvoje gali ieškoti „Tiketos“ taškuose. Festivalio svetainėje www.positivusfestival.lv informaciją galima rasti ir lietuvių kalba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius