Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ledo šou „Disney On Ice“ atvyksta į Lietuvą!

Pasaulinę šlovę pelnęs ledo šou „Disney On Ice“ pirmą kartą atvyks į Lietuvą. Kasmet visuose pasaulio žemynuose gastroliuojantis Volto Disnėjaus pasakų ledo šou įspūdingus pasirodymus „Siemens“ arenoje Vilniuje surengs vasario 14 ir 15 dienomis.
Ledo šou „Disney On Ice“
Ledo šou „Disney On Ice“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 „Walt Disney"

„Nuostabu, kad pagaliau ir Lietuvoje pristatysime šou, kuris yra puiki pramoga visai šeimai“, - teigė išskirtinę teisę kurti „Disney On Ice“ ledo šou turinčios kompanijos „Feld Entertainment“ vadovas ir savininkas Kennethas Feldas.

Anot jo, vaikai yra neatsiejama šou dalis – jie džiaugiasi, juokiasi, pritaria šūksniais ir išgyvena kartu su savo mylimiausių pasakų herojais. „Visa tai „Disney On Ice“ ledo šou paverčia nepamirštamu reginiu“, - sakė K. Feldas.

„Džiugu, kad šią svarbią naujieną dideliems ir mažiems galime pranešti jau šiandien – garsiausio pasaulyje animatoriaus Volto Disnėjaus 107 gimtadienio dieną. Neabejojame, kad išskirtiniai „Disney On Ice“ ledo šou pasirodymai taps stebuklingu nuotykiu visai šeimai“, - sakė renginį organizuojančios bendrovės „SEVEN Live“ generalinis direktorius Renatas Načajus.

Bilietais į didžiausio pasaulyje ledo šou „Disney On Ice“ gastrolių pasirodymus bilietų platinimo bendrovė „Tiketa“ pradės prekiauti gruodžio 11 dieną, 10 valandą. Tik tą dieną bilietai, kurių skaičius yra ribotas, kainuos nuo 60 litų. Vėliau bilietai brangs.

Lietuvoje „Disney On Ice“ ledo šou pristatys patį didžiausią kada nors sukurtą savo pastatymą – „Princess Classics“. Specialiai šiam šou buvo sukurta puošniausia ir įdomiausia scenografija: triguba besisukanti pilis, kuri transformuojama pagal septynias garsiausias Volto Disnėjaus pasakas. „Princess Classics“ prilygsta stebuklingam nuotykiui su septynių mylimiausių pasakų „Aladinas“, „Pelenė“, „Gražuole ir pabaisa“, „Undinėlė“, „Snieguolė ir septyni nykštukai“, „Mieganti gražuolė“ ir daugelio kitų istorijų herojais.

Dvidešimt trečiąjį „Disney On Ice“ ledo šou pastatymą „Princess Classics“ kuria patys žymiausi savo sričių specialistai. Choreografų komandai vadovauja Tomas Dicksonas, ne kartą laimėjęs „Metų choreografo“ titulą ir atstovavęs JAV dailiojo čiuožimo rinktinei 2002-2004 metais. Jam talkina žmona - taip pat buvusi olimpietė - Catarina Lindgren, laimėjusi pirmus tris oficialius sinchroninio čiuožimo pasaulio čempionatus 2000, 2001 ir 2003 metais. Įspūdingą patirtį abu dailiojo čiuožimo specialistai perteikia pasitelkdami sudėtingus manevrus ir įspūdingus triukus, kuriuos atlieka 20 čiuožėjų.

Choreografams ir čiuožėjams talkina garsiose „Radio Music Hall“ ir „The Kennedy Centre“ salėse dirbantis scenos dizaineris Eduardo Sicangco, daugelio populiarių Brodvėjaus šou kostiumų dizaineris Greggas Barnesas ir „Emmy“ apdovanojimais įvertintas TV kompanijos „HBO“ apšvietimo specialistas Peteris Morse, bendradarbiavęs su Madonna, Janet Jackson, Shania Twain, Barbara Streisant ir Bettie Midler.

Per beveik 30 metų „Disney On Ice“ tapo vienu žymiausių ir populiariasių ledo šou planetoje. Pasaulinę šlovę pelniusius ledo šou išskirtinėmis teisėmis kuria kompanija „Feld Entertainment“, bendradarbiaujanti su „The Walt Disney Company“. Visai šeimai skirtuose „Disney On Ice“ ledo šou pagrindinės žvaigždės yra Volto Disnėjaus pasakų herojai. Šiandien yra statomi net aštuoni skirtingi „Disney On Ice“ šou ant ledo: „Worlds Of Fantasy“, „Disney's High School Musical: The Ice Tour“, „Princess Wishes“, „Disneyland Adventure“, „Disney/Pixar's Finding Nemo“, „The Magical World Of Disney On Ice“ ir „Mickey & Minnie's Amazing Journey“.

„Disney On Ice“ ledo šou yra demonstruojami visame pasaulyje – pradedant JAV, Europa ir baigiant Pietų Amerika, Vidurio Rytais, Pietų Azija ir Australija. Nuo šiol į „Disney On Ice“ ledo šou gastrolių žemėlapius patenka ir Lietuva.

„Disney On Ice“ gastroles Lietuvoje organizuoja bendrovės „SEVEN Live“ ir „Medusaconcert“, bendradarbiaujančios su išskirtines teises į Volto Disnėjaus pasakas turinčia kompanija „Feld Entertainment“. „SEVEN Live“ jau surengė „Sensation“, „REM“, Dima Bilan, Avril Lavigne, Lenny Kravitz, „Linkin Park“, „Def Leppard“, Enrique Iglesias, „Backstreeet Boys“, Stingo, Philo Collinso, „Pet Shop Boys“, Toto Cutugno, Ozzy Osbourne, „Nightwish“, Chriso De Burgho ir kitų atlikėjų koncertus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius