-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ledo šou „Disney On Ice" personažai prabils lietuviškai

Vasario 14 ir 15 dienomis Vilniaus „Siemens“ areną Volto Disnėjaus pasakų magija užbursiančio ledo šou „Disney On Ice“ herojai į žiūrovus kreipsis lietuviškai. Pirmą kartą į Lietuvą atvyksiančio šou pasakų personažus įgarsino net 27 žinomi Lietuvos aktoriai.
Ledo šou „Disney On Ice"
Ledo šou „Disney On Ice" / Renginio plakatas

„Pasakų garsinimas – įdomus, didelio kūrybiškumo ir pastangų reikalaujantis procesas. Falcetu garsinti peliuką Mikį nebuvo paprasta ir fiziškai“, - sakė bene garsiausią pasaulyje animacinį personažą įgarsinęs aktorius Andrius Bružas.

Anot jo, gražios pasakos nesensta, o jose užkoduota potekstė ir moralas aktualūs visais laikais. „Vaikystėje galimybė svečiuose pažiūrėti V. Disnėjaus animacinių filmų, kurie buvo tikras deficitas, tapdavo didele švente“, - pasakojo A. Bružas.

Aktorė Larisa Kalpokaitė užaugo su brolių Grimų pasakomis, o pirmasis jos matytas V. Disnėjaus filmukas – „Undinėlė“. „Su malonumu žiūriu animacinius filmukus. Visuomet „sergu“ už gėrį, laukiu laimingos pabaigos, nors pačiai dažniausiai tenka garsinti blogus ir piktus pasakų personažus“, - pasakojo aktorė, savo balsą paskolinusi fėjai iš „Miegančiosios gražuolės.

„Dukrai rodau V. Disnėjaus animacinius filmus ir pats kartu garsiai juokiuosi. Neįtikėtinas kūrybiškumas – fantazija liejasi laisvai“, - sakė Aladiną įgarsinęs Leonardas Pabedonoscevas. Paklaustas, kokį norą visų pirma „įteiktų“ džinui, išlaisvinęs jį iš stebuklingos Aladino lempos, aktorius atsakė: „Kad visuomet lydėtų gera nuotaika“.

Iš viso „Garso architektūros“ studijoje, kurioje buvo lietuviškai prakalbinti V. Disnėjaus herojai, apsilankė 27 garsūs šalies aktoriai. Piktąją karalienę artėjančiam ledo šou „Disney On Ice“ įgarsino Agnė Eglė Gregorauskaitė, kunigaikštį – Arūnas Sakalauskas, pamotę – Rimantė Valiukaitė, princesę Aurorą – Lina Budzeikaitė, stebuklingą veidrodį – Sigitas Račkys bei daugelis kitų žinomų Lietuvos balsų.

„Disney On Ice“ ledo šou Vilniuje pristatys didžiausią kada nors sukurtą savo pastatymą „Princess Classics“. Specialiai šiam šou buvo sukurta puošniausia scenografija – triguba besisukanti pilis, transformuojama pagal septynias garsiausias V. Disnėjaus pasakas.

„Princess Classics“ prilygsta stebuklingam nuotykiui su visame pasaulyje mylimų pasakų „Aladinas“, „Pelenė“, „Gražuole ir pabaisa“, „Undinėlė“, „Snieguolė ir septyni nykštukai“, „Mieganti gražuolė“ ir daugelio kitų istorijų herojais.

„Princess Classics“ yra jau dvidešimt trečiasis „Disney On Ice“ ledo šou pastatymas, kuriamas žymiausių savo sričių specialistų. Ledo šou choreografija rūpinasi JAV dailiojo čiuožimo olimpiečiai, o pasakų herojus įkūnija ir įspūdingus triukus ant ledo atlieka net 20 čiuožėjų. Jiems talkina daugelio populiarių Brodvėjaus šou scenos ir kostiumų dizaineriai bei „Emmy“ apdovanojimais įvertinti apšvietimo specialistai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius