Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendinę „Metallica“ apšildys grupė iš Prancūzijos

Balandžio 20 ir 21 dienomis „Siemens“ arenoje koncertuosiančią grupę „Metallica“ apšildys žinoma sunkiojo metalo grupė iš Prancūzijos „Gojira“.
Grupė „Metallica“
Grupė „Metallica“ / „Scanpix“ nuotr.

„Metallica“ – labai reiklūs kartu grojančioms grupėms, todėl apšildančius muzikantus renkasi patys. Ne išimtis ir koncertai Vilniuje – prieš legendinius rokerius žiūrovus „šildys“ aukšto kalibro muzikantai“, – sako „SEVEN Entertainment“ grupės generalinis direktorius Vidmantas Šiugždinis.

„Gojira“ apšildys „Metallica“ daugelyje Europos žemyne rengiamų turo „World Magnetic Tour“ koncertų. Grupės atstovai teigia, kad prancūzų metalistų pasirodymas garantuoja kokybišką ir „užvedančią“ įžangą pagrindiniam šou. Be to „Gojira“ groja artimu „Metallica“ ankstyvajai kūrybai stiliumi.

„Teko girdėti, jog kai kurie sunkiojo metalo gerbėjai grupės „Gojira“ laukia net labiau nei „Metallicos“, todėl neabejojame, jog žinoma prancūzų grupė įkaitins atmosferą prieš pasirodant roko legendoms iš Los Andželo“, – sako V.Šiugždinis.

Neatmetama galimybė, kad koncertų Vilniuje metu gros net dvi apšildančios grupės, tačiau kol kas „Metallica“ atskleidė tik „Gojira“ pasirodymą.

„Gojira“ gros abiejų „Metallica“ pasirodymų Vilniuje metu. Koncertai vyks po 4 valandas, tačiau jų scenarijus abi dienas bus skirtingas.

„Metallica“ į Vilnių atsigabens viso turo metu naudojamas ypač galingas garso sistemas ir specialią sceną. Ji bus įrengta salės viduryje, todėl atlikėjai 360 laipsnių kampu bus puikiai matomi iš visų arenos pusių. Mikrofonai žvaigždėms bus įrengti visose keturiose scenos pusėse, pačiame scenos centre iškils aplink savo ašį besisukanti būgnininko pakyla. Tolimiausią salės tašką nuo scenos teskirs 42 metrai.

Vilniuje balandžio 20 ir 21 dienomis įvyksiantys „Metallica“ koncertai yra pasaulinio turo „World Magnetic Tour“ dalis. Išimtinai arenose vykstantis turas skirtas naujausio grupės albumo „Death Magnetic“ pristatymui. „Siemens“ arenoje skambės ne tik naujausi žvaigždžių kūriniai, bet ir klasika tapę „One“, „Nothing Else Matters“, „Enter Sandman“, „Seek And Destroy“ ir „Master Of Puppets“.

Grupė „Gojira“ susikūrė 1996 metais, iki 2001 metų grupė vadinosi „Godzilla“. Nuo pirmojo albumo sukūrimo „Gojira“ nepakeitė savo sudėties. Grupės muzikantai sujungia kelis stilius – techninį (death) metalą ir progresyvų metalą, be to, jai įtaką darė tokie sunkaus metalo atlikėjai tokie kaip „Death“, „Morbid“, „Angel“, „Meshuggah“, „Metallica“, „Tool“ ir „Neurosis“. „Gojira“ išsiskiria savo aplinkosauginiais dainų tekstais, kurios nulėmė tai, jog jie kilę iš pietų Prancūzijos. Vaizdingi kaimo peizažai ir grublėta pakrantė įkvėpė muzikantų susidomėjimą gamta ir žeme. „Gojira“ savo dainomis skleidžia dvasinius įsitikinimus ir susirūpinimą aplinka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius