-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendinis kompozitorius Mikas Suraučius švenčia 70 metų jubiliejų ir dovanoja nemokamą renginį

Kupinas energijos ir meilės muzikai Mikas Suraučius grįžta į sceną paminėti savo 70-ies metų jubiliejų. Rugpjūčio 25 dieną, Druskininkų centrinėje aikštėje įvyks įspūdingas koncertas „Pabūkim laimingi“, kuriame dalyvaus pažįstami ir publikos pamilti atlikėjai Povilas Meškėla, Česlovas Gabalis, Arina, Aistė Lasytė, Aleksandras Ivanauskas-Fara, Irena Ašakaitė, Viktoras Malinauskas bei grupės „Vairas“, „Basvim“ bei „Huge soul“.
Kompozitorius Mikas Suraučius/ asmeninio archyvo nuotr.
Kompozitorius Mikas Suraučius/ asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Muzika Druskininkai

„Sunku patikėti, kad kviečiu visus draugus, gerbėjus ir miesto lankytojus kartu švęsti mano 70-ies metų jubiliejų. Tačiau geresnio būdo paminėti šią progą, nei visiems atviro koncerto metu, niekaip negaliu sugalvoti.

Visą gyvenimą atidaviau muzikai ir jos atlikimui. Vis dar ja gyvenu ir ji vis dar suteikia man begalinį džiaugsmą. Koncerte tiek aš pats, tiek visi mano scenos draugai atliks garsiausias ir labiausiai klausytojų numylėtas dainas“, – pasakojo M.Suraučius.

Renginio organizatoriai prasitaria, jog nėra lengva bei paprasta suorganizuoti tokio masto renginį, kuriame dalyvautų visi žinomiausi Lietuvos muzikos atlikėjai.

Kompozitorius Mikas Suraučius/ asmeninio archyvo nuotr.
Kompozitorius Mikas Suraučius/ asmeninio archyvo nuotr.

„Aš esu be galo laimingas, kad koncerte susitiksiu su tiek artimų, o svarbiausia – ir labai talentingų žmonių. Su visais palaikau artimą ryšį ir džiaugiuosi, jog būtent dėl to visi su malonumu sutiko padainuoti mano koncerte“, – kalbėjo M.Suraučius.

Renginio vieta taip pat parinkta neatsitiktinai. Druskininkai – M.Suraučiaus namai, kuriuose jis praleido didžiąją dalį savo gyvenimo.

„Mums be galo džiugu, jog galime suteikti šansą M.Suraučiui dar kartą surengti savo koncertą. Taip jau sutapo, jog tai bus Druskininkų vasaros sezono uždarymo pirmasis vakaras, ir kas galėtų padaryti didesnę šventę druskininkiečiams bei šio miesto svečiams nei muzikantas, kilęs iš Druskininkų, kuris jau tiek nesuskaičiuojamų metų mus džiugina savo muzika ir koncertais“, – pasakojo Druskininkų kultūros centro darbuotojai.

Kompozitorius Mikas Suraučius/ asmeninio archyvo nuotr.
Kompozitorius Mikas Suraučius/ asmeninio archyvo nuotr.

„Renginys nemokamas ir atviras visiems. Todėl lauksiu kiekvieno, kuris norės kartu su manimi paminėti mano jubiliejų. Šis koncertas – mano dovana Druskininkams, o lankytojų dalyvavimas bus pati geriausia dovana man. Nekantrauju, kai galėsiu pamatyti susirinkusių žmonių šypsenas, kai galėsiu išgirsti kartu dainuojančius jų balsus. Tai bus įsimintinas vakaras visiems, kurie apsilankys“, – kalbėjo M.Suraučius.

Renginys įvyks rugpjūčio 25 dieną 19 valandą Druskininkų miesto centrinėje aikštėje. Renginys nemokamas ir atviras visiems Druskininkų miesto lankytojams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius