Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviška sąmokslo teorija: Kastis Torrau ir „Out To Lunch“

Šeštadienio vakarą „Kiwi“ klubas siūlo patikrinto skonio kokteiliuką. Vakarėlio vairą į rankas paims lietuvaičių numylėtinis, nepriekaištingos muzikos dalytojas Kastis Torrau ir jauni entuziastai, pasislėpę po paslaptingu „Out To Lunch“ vardu. Šeimininko pareigų imsis klubo rezidentas Uncle Roll.
 Kastis Torrau
Kastis Torrau / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Muzika „Kiwi“

Kastis Torrau. Egzotika? Sąmoningam klubinėtojui – ne. Lietuvaitis, jau daugiau nei dešimt metų įvairiausiais garsais kaitinantis publiką, dabar gali didžiuotis tuo, kad išgirdę jo vardą, žmonės patys veržiasi į vakarėlius. Nepakeičiamas house/progressivevakarėlių vadas – taip apie jį kalbama ir rašoma. „Aš paprastas“, – kalba jis pats. Šis didžėjus garantuoja seksualių house garsų, su tvirtomis boso linijomis bei progresyvių ritmų prieskoniais samplaiką, ypač patinkančią merginoms, bet nepaliekančią abejingų ir vyriškosios publikos pusėje. Ne veltui Kastis Torrau ne kartą yra pelnęs „Publikos DJ“ titulą.

Kitas vakaro pasididžiavimas – elektroninės muzikos projektas „Out To Lunch” (La Cadence). Dar ganėtinai „švieži” muzikuotojai Kasparas ir Jokūbas „brūžins ir pjaus“ žinodami, kad juos seka smalsių vakarėlio dalyvių akys. Žinant, jog šie jaunuoliai jau spėjo groti kartu su Tomu Morganu, Steve'u Marxu, Alu Williamsu, Pete'u Herbertu, Johnny Hilleriu, Broken DJs, Saulty, V1D1S, Antanu Gustaičiu, Few Nolder, Virgin, Manfredu, ZaZZy ir kitais, iš jų bus reikalaujama parodyti tai, už ką ir yra vertinami. Šie vyriokai žada improvizacijų šou tiesiai už pulto.

Šiems „Kiwi“ klubo svečiams, kaip jau tapo įprasta, talkins Uncle Roll, nuolatinis galingų vakarėlių „Ritmo“ salėje šeimininkas. Neseniai įrašų kompanija „Breakout Records“ išleido du šio klaipėdiečio didžėjaus kūrinius ir juos jau spėjo sugroti tokie šokių muzikos grandai kaip Steve'as Lawleris, Shinedoe, Audiofly. Užsispyrėliškai besiiriantis į priekį Uncle Roll startavo ir internetinės radijo stoties „Proton Radio“ eteryje. Čia jis kiekvieno mėnesio pirmąjį penktadienį kelia bangas asmeninėje laidoje „Craft Knot“.

Tad prieš jus – savaitgalinė sąmokslo teorija, į kurią įsivėlę didžėjai žada be gailesčio sutraiškyti tinginystės likučius ir išjudinti sustingusias kojas.

Veiksmo vieta: naktinis klubas „Kiwi“, laikas – kaip visada, nuo 22 valandos.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius