-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviškos video produkcijos kūrėjai televizijų festivalyje Niujorke pelnė prestižinį apdovanojimą (video)

Niujorke ketvirtadienį pasibaigusiuose didžiausiuose ir įtakingiausiuose pasaulyje televizijos kūrėjų apdovanojimuose – „Promax/BDA“ festivalyje – lietuvių video produkcijos kūrėjų „Creator“ darbas laimėjo sidabro apdovanojimą (aukso apdovanojimas nebuvo teiktas).
„Oskarui“ televizijos kūrėjų pasaulyje prilyginamam apdovanojimui buvo pateikti Fox TV užsakymu sukurti įžanginiai titrai Italijoje garsiam humoristiniam serialui „Boris“
„Oskarui“ televizijos kūrėjų pasaulyje prilyginamam apdovanojimui buvo pateikti Fox TV užsakymu sukurti įžanginiai titrai Italijoje garsiam humoristiniam serialui „Boris“ / Kadras iš video

Fox TV (Italija) užsakymu pagamintas jų kūrinys „Televizijos/video Įžanginių titrų“ nominacijoje buvo pripažintas geriausiu.

„Oskarui“ televizijos kūrėjų pasaulyje prilyginamam apdovanojimui buvo pateikti Fox TV užsakymu sukurti įžanginiai titrai Italijoje garsiam humoristiniam serialui „Boris“ (juos galima pamatyti čia: http://www.youtube.com/watch?v=YPDvGaW-35w). Šis serialas buvo itin populiarus, todėl nuspręsta kurti ir rodyti antrojo sezono serijas. Būtent dėl antrojo, atsinaujinusio sezono dar 2008 m. vasarą kompanija „Creator“ pradėjo bendradarbiauti su Fox TV Italijos kūrybine grupe. Originaliai ir išskirtinai, bet kartu labai tiksliai reikėjo atspindėti pagrindinę serialo mintį: skirtingus veikiančius žmones, kuriuos vienija tas pats veiksmas – jie visi mėgsta pasišnekėti, tarsi pasitarti su auksine žuvele, vardu Boris. Todėl titruose herojai ir „įkeliami“ į žuviuko pasaulį – vandenį.

Apdovanojimą atsiėmusios Fox TV kūrybos direktorius Juan Pablo Kessler, dėkodamas už kartu atliktą darbą, sakė: „Norėčiaus pasveikinti Jus ir Jūsų dizainerių komandą su tokiu puikiu įvertinimu. Jūs pranokote mūsų viltis, sukurdami aukšto lygio kūrinį tiksliai ir laiku, kaip mes Italijoje sakome, UN CAPOLA‘VORO! („šedevras“)“.

Apdovanojimus organizavusi „Promax/BDA“ tarptautinė organizacija vienija daugiau nei 3000 kompanijų ir atskirų asmenų iš daugiau nei 70 šalių. Jie siekia apjungti lyderiaujančias televizijos srityje kompanijas ir skatinti jų bei pramoginėje, informacijos industrijoje dirbančių prekybos, reklamos ir dizaino profesionalų kūrybinį tobulėjimą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius