Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos moksleiviams – specialus „Cirque du Soleil“ šou

Gruodžio 15-17 dienomis Vilniaus „Siemens“ arenoje viešėsianti brangiausio pasaulyje šou „Cirque du Soleil“ trupė surengs papildomą, išskirtinai tik Lietuvos moksleiviams skirtą, pasirodymą.
„Cirque du Soleil“ trupė
„Cirque du Soleil“ trupė / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Cirkas

Tik moksleivių akims skirtas spektaklis „Saltimbanco“ bus rodomas gruodžio 16 d. (penktadienį) 14 val. Vilniaus „Siemens“ arenoje.

„Pirmą kartą Lietuvoje viešėsiantis cirkas nusprendė padovanoti dovaną Lietuvos moksleiviams ir pakviesti juos į savo užburiantį ir kvapą gniaužiantį pasirodymą už itin patrauklią kainą. Įdomu tai, kad čia kone visi žiūrovai bus mokyklinio amžiaus. Vieninteliai suaugusieji – tai moksleivių grupes atlydėję pedagogai“, – sako „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

Pasak organizatorių, tokio papildomo spektaklio idėja kilo vos tik paskelbus apie „Cirque du Soleil“ trupės atvykimą į Lietuvą, tačiau prireikė šiek tiek laiko, kol buvo suderintos papildomo šou detalės su jo kūrėjais.

„Šis spektaklis turėtų atlikti ne tik pramoginę, bet ir edukacinę funkciją. Norėtume parodyti jaunajai Lietuvos kartai, kad cirkas gali būti visiškai kitoks nei esame įpratę jį matyti nuo mažų dienų, t. y. be pasirodymo vieta virtusios lauke suręstos apvalios palapinės, kurios viduje vaikšto meška. „Cirque du Soleil“ spektaklyje nuostabą kelia ir magiją kuria geriausi pasaulio akrobatai, atliekantys sunkiai protu suvokiamus triukus“, – teigia J.Vėželis.

Pasak J.Vėželio, aukšto lygio spektaklių, koncertų ar kitokia meno forma išreikštų pramoginių renginių, kurie būtų įdomūs ne tik suaugusiajam, bet ir vaikui, Lietuvoje yra labai mažai. O „Cirque du Soleil“ trupės kuriamas „Saltimbanco“ yra tai, ko tiek suaugusieji, tiek vaikai dar tikrai nematė, o kai pamatys, ilgai nepamirš. Tai kartu ir spektaklis, ir cirkas, ir koncertas.

Bilieto kaina į moksleiviams skirtą „Cirque su Soleil“ šou – 99 litai (įskaičiavus aptarnavimo ir arenos mokesčius). Kadangi visi bilietai kainuos vienodai, pirmieji įsigiję bilietus gaus geresnes vietas.

„Cirque du Soleil“ kuriamo kitokio cirko vaidinimas, primenantis vaikystėje girdėtas pasakas, gali virsti puikia kalėdine dovana ne tik Vilniaus, bet ir kitų miestų mokyklų moksleiviams. Pastariesiems tai kartu būtų ir neišdildomų įspūdžių kupina kalėdinė ekskursija.

Visai šeimai skirti „Cirque du Soleil“ spektakliai bus rodomi tris vakarus gruodžio 15–17 dienomis. Bilietus į šiuos spektaklius platina „Tiketa“.

„Cirque du Soleil“ spektaklius „Saltimbanco“ Vilniuje organizuoja didžiausiai šalyje pramogų verslo kompanijų grupei „SEVEN Entertainment“, vienijančiai įvairiose pramogų srityse pirmaujančias Lietuvos bendroves, kurios užsiima arenų valdymu, renginių organizavimu ir bilietų platinimu, priklausanti bendrovė „SEVEN Live“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius