Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos rusų dramos teatras vaikams dovanoja festivalį

Lietuvos rusų dramos teatras sveikina visus vaikus ir jų tėvelius su artėjančiais naujaisiais mokslo metais ir ta proga kviečia pirmąją rugsėjo savaitę apsilankyti teatrinėje šventėje – teatro vaikams minifestivalyje „Linksmasis metas“.
Teatro šventės „Linksmasis metas“ plakatas
Teatro šventės „Linksmasis metas“ plakatas

Šventės metu, kuri vyks rugsėjo 5 – 10 dienomis, bus parodyti beveik visi šiuo metu teatro repertuare esantys pasakų žanro spektakliai: „Trys paršiukai“, „Raudonkepuraitė“, „Batuotas katinas“, „Pelenė“ ir „Katės namai“.

Visos šios pasakos – puikiai žinomos, turbūt ne kartą vaikų skaitytos knygutėse. Tačiau mūsų pasakose viskas bus šiek tiek kitaip: čia vilkui niekaip nepavyks įveikti Raudonkepuraitės, o linksmuosius paršiukus apgins pats mažiausias, užtat sumaniausias iš jų. Mes stebėsimės netikėtu senos pasakos „Katės namai“ muzikiniu sprendimu bei išvysime kone tikrą gaisrą scenoje. O Batuotas katinas pralinksmins mus išdarinėdamas įvairiausius pokštus, kad tik jo šeimininkas susitiktų su nuostabiąja Princese. Ir galiausiai mes sužinosime, kokį stebuklingą pokylį iškels Karalius, kad Princas galėtų įsimylėti pačią žaviausią mergaitę pasaulyje – Pelenę.

Be daugybės magiškų stebuklų pasakose, teatras žada dar keletą linksmų įvykių: po kiekvieno vaidinimo vyks loterija, kuri lems, jog vienas iš žiūrovų laimės abonentą į visus „vaikiškus“ teatro spektaklius, planuojamus rodyti iki naujųjų metų pradžios, o teatro foje bus eksponuojama spektaklių fotografijų paroda.

Lietuvos rusų dramos teatras tikisi, kad ši šventė taps gražia naujų mokslo metų pradžios sutikimo tradicija. Juk nieko nėra stebuklingiau pasaulyje už teatrą! Ateikite pas mus, suaugusieji ir vaikai! Elektronikos ir kompiuterių amžiuje skubėkite stebėtis paprastu, bet tikru stebuklu – žmogiškos dvasios gyvumu!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius