Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos žvaigždės laukia grupės AIR koncerto

Jau po kelių savaičių Vilniuje gyvai skambės viso pasaulio įsimylėjėlių daina „All I Need“, kuri patenka tarp geriausių visų laikų meilės himnų. Savo pirmąjį koncertą Lietuvoje surengs ir šią savo garsiausią dainą atliks prancūzų modernios kultūros simboliu vadinami AIR. Tarp karščiausių šios grupės gerbėjų yra Eltonas Johnas, Davidas Bowie'is, „Depeche Mode“, kino režisierė Sofia Coppola, rašytojas Alessandro Baricco, princas Charles ir kiti.
Grupė AIR
Grupė AIR / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Muzika

„AIR muzika labai susijusi su vaizduote. Todėl nenorime jokių gigantiškų vaizdų, kai mes grojame gyvai. Norime, kad žmones, klausydami mūsų, užsimerktų ir nugrimztų savo mintyse“, – taip savo būsimą koncertą pristato duetas AIR, kurie į Vilnių atvyks lydimi trijų gyvai grojančių muzikantų.

Socialiniame tinkle „Facebook“ savo dalyvavimą šiame išskirtiniame koncerte jau patvirtino kelios dešimtys Lietuvoje žinomų žmonių: Aleksandras Pogrebnojus, Aurimas Juodiškis, Lavija Šurnaitė, Julija Žilėnienė, Inga Bytautė, Tomas Kauneckas, Jogaila Morkūnas, Jurgita Žiugždienė, Jazzu, Karina Krysko, Rimas Bružas, Erica Jennings, Martynas Tyla, Rimas Šapauskas, Ugnė Skonsmanaitė ir daugelis kitų.

Jau šį savaitgalį Danijoje AIR su grupe pradės neįtikėtino mąsto savo gastroles Europoje. Jų metu kartu Nicolas Godin ir Jean-Benoît Dunckel duetas pristatys savo naująjį albumą „Love 2“. Kasdien vis papildomame grafike nuo lapkričio pabaigos iki kovo mėnesio yra numatyta per 40 koncertų. Tarp jų, žinoma, ir gruodžio 9 d. AIR gyvas pasirodymas sostinės „Ūkio banko teatro arenoje“. Po turo Europoje per dešimt milijonų įrašų pardavęs duetas kelsis į JAV bei Aziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius