Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LITEXPO savaitgalio parodose – nuo skanėstų ir jų pakuočių iki ekologijos

Šiandien Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO atsidarė dvi parodos: Baltijos maisto ir gėrimų paroda BAF ir ekologiškų prekių ir paslaugų namams paroda-forumas „Eko Logika“.
Parodų dalyvius pasveikino Lietuvos parodų ir kongresų centro vadovas Mindaugas Rutkauskas / Litexpo nuotr.
Parodų dalyvius pasveikino Lietuvos parodų ir kongresų centro vadovas Mindaugas Rutkauskas / Litexpo nuotr.

Paroda BAF – tai ne tik šventė mėgstantiems gaminti ir skanauti patį geriausią maistą. Tai ir svarbus verslo įvykis visai maisto pramonei.

Čia atvykstantys svečiai puikiai žino, kad tai būdas užkariauti Baltijos šalis originaliais, rinkoje analogų neturinčiais produktais Tris dienas vyksiančioje parodoje 116 kompanijų iš viso pasaulio pristatys daugybę dar neskanautų produktų, o geriausieji iš jų pasipuoš pirmą kartą įsteigtais BAF aukso medaliais.

Apie maisto gaminimo subtilybes daugiau sužinoti bus galima „Virtuvės studijoje“ ir „Šefų virtuvėje“. Čia vyks kulinarinės dvikovos tarp žurnalistų, šeimų, maisto tinklaraštininkų, Lietuvos virėjų nacionalinė komanda gamins patiekalus, vertus pasaulio olimpiados.

Parodoje-forume „Eko Logika” ką veikti ras visa šeima – šalia praktinių užsiėmimų, diskusijų ir konsultacijų apie namų švarinimą, atsakingą vartojimą ar ekologiškų prekių bei paslaugų įvairovę, bus organizuojami interaktyvūs edukaciniai užsiėmimai moksleiviams ir mažesniems vaikams

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius