Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Liuba Nazarenko kviečia į kompaktinės plokštelės pristatymą Šiauliuose

Spalio 25 d. į Chaimo Frenkelio vilą (Šiaulių „Aušros“ muziejų) grįžta romansų karaliene tituluojama atlikėja Liuba Nazarenko, kuri pristatys ilgai lauktą naująją „Gyvo garso koncerto“ kompaktinę plokštelę. O ypatingai romantiškai muzikinei atmosferai poezijos spalvų suteiks aktorius, skaitovas Andrius Bialobžeskis, kurio lūpomis nuskambės poetų Sergėjaus Jesenino, Pauliaus Širvio, Jono Strielkūno eilės. 
Liuba Nazarenko
Liuba Nazarenko / Sigito Gadėžos nuotr.
Temos: 2 Šiauliai Koncertas

Nekantriai laukdama plokštelės pristatymo koncerto, atlikėja Liuba Nazarenko dalinasi mintimis apie jos atsiradimą: „Kartą nutariau pasidaryti atminimui vieno savo koncertų garso įrašą. O jį perklausiusi, buvau sužavėta gyva klausytojų reakcija, nuoširdžiu įsijautimu į romansus, į istorijas apie jų sukūrimą...Tai laikau mažu stebuklu, visiškai neįmanomu studijiniame įraše! Šis užgimęs dialogas turėjo grįžti atgal pas jus, mielieji... Ir sugrįžo!“

Geros muzikos ekspertai „Bardai LT“, naujos plokštelės leidėjai, kviečia visus Liubos Nazarenko gerbėjus susitikti Chaimo Frenkelio viloje ir tapti jaukaus ir jausmingo vakaro liudininkais. Koncertas vyks lietuvių ir rusų kalbomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius