Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

M.Jacksoną Vilniuje įkūnijo D.Montvydas (nuotraukos)

Penktadienį sostinės klube „Pacha” vilniečiai išgirdo populiariausius šiemet mirusio popkaraliaus Michaelo Jacksono kūrinius.Čia vykusio projekto „Tabami goes Micheal Jackson” dalyvis Donatas Montvydas neslėpė džiaugsmo, kad susirinkusių buvo labai daug.
M. Jacksoną įkūnijo dainininkas Donatas Montvydas.
M. Jacksoną įkūnijo dainininkas Donatas Montvydas. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

100 litų – tokios sumos negailėjo paskutinę minutę į klubą atvykę miestiečiai. Pasižiūrėti D.Montvydo užmojo įkūnyti legendinį atlikėją susirinko ir būrys įžymybių. Jų sąraše: atlikėjas Mantas, dirigentas Modestas Pitrėnas, prodiuseris Martynas Tyla ir kiti. Įvertinti savo mokinio koncerto trumpam užsuko ir Rosita Čivilytė.

Pirmą valandą scenoje pasirodė M.Jacksono stiliaus atributika pasidabinęs D.Montvydas. Nepaisant peršalimo ir prastos savijautos vaikinas atrodė energingas ir pasitikintis savimi. Gausiai susirinkusią minią dainininkas nustebino gerais šokio sugebėjimais. Jam pasiruošti ir išpildyti idėjas padėjo Šarūno Kirdeikio komanda. D.Montvydas minėjo, kad šiam projektui ruošėsi virš pusantro mėnesio, viską stengdamas atlikti itin atsakingai. Jo nuomone, tikrieji jo ir M.Jacksono gerbėjai jį tikrai supras ir palaikys. Dainininkas tikino, kad šis renginys skirtas pop karaliaus atminimui, o tai jam yra svarbiausia.

Tiesa, pasigirdus pirmos dainos garsams publika nustebo. Vaikino balsas neskambėjo taip, kaip buvo tikėtasi. Vieni kaltino prastą atlikėjo savijautą, kiti jo norą įkūnyti legendinį dainininką vadino pernelyg drąsiu poelgiu. Tačiau situacija gerokai pagerėjo scenoje pasirodžius jam pritarusioms merginoms. Vėliau taip pat  prisijungė grupės ,,Skamp” narys Viktoras Diawara. Jo pasirodymas gerokai išjudino susirinkusius gerbėjus. Garsiausius pop karaliaus kūrinius grojo ,,Tabami Live” komanda : gitaristas Tomas Varnagiris, klavišininkai Feliksas Zakrevskij ir Vytas Bikus, bosistas Tadas Žukauskas ir būgnininkas Aleksėjus Arslanovas. Tarp skambėjusių dainų buvo tokie gerai žinomi kūriniai kaip „Bad”, „Black or White” , „Billie Jean” „Dirty Diana”, „Earth song” ir kt.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius