-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„MADOS IŠPARDAVIMAS 2010: Parduotos Kalėdos“ renginyje pristatomas išskirtinis dizainerės Mildos Čergelytės madų šou

Gruodžio 11d., šeštadienį, naktiniame klube „Havana Social Club“ įvyks oficialus „Parduotos Kalėdos“ vakarėlis, kurio metu bus pristatyta dizainerės Mildos Čergelytės (dar kitaip žinomos mimi.c vardu) drabužių kolekcija „Seed“.
„Mados išpardavimas 2010: Parduotos Kalėdos“
„Mados išpardavimas 2010: Parduotos Kalėdos“ / Renginio plakatas
Temos: 2 Išpardavimas Mada

Būdama tokia jauna dizainerė Milda Čergelytė jau yra žinoma ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Jos kūrybinį talentą pastebėjo garsūs Lietuvos dizaineriai – kitų metų pavasarį dizainerė pasirodys ant didžiojo „Mados Infekcijos“ podiumo. Pačios sukurta ir vakaro metu pristatoma drabužių kolekcija „Seed“ yra fluorescencinių ir liuminescencinių dirbtinių gėlių, plaukų, audinių bei makiažo derinys, į kurį bus žvelgiama kiek ironiškai. „Tai nestandartinis beveidis madų šou su provincijos prieskoniu“ – apie kolekciją sakė pati Milda. Aiškią idėją turinti kolekcija pasižymi išskirtiniu estetikos suvokimu, o tai kai kuriuos gali net ir šokiruoti.


Vakaro metu svečius taip pat linksmins specialiai „Parduotos Kalėdos“ vakarėliui iš Londono atvykę „Flaxen Beats“. Kaip teigia patys renginio organizatoriai: „Vakaras neapsieis be mados, linksmybių ir šiek tiek provokacijų“. Tamsoje bei ultravioletinėje šviesioje švytintys drabužiai, priderintas makiažas, aksesuarai bei speciali muzika kurs ypatingą vakaro nuotaiką.


„MADOS IŠPARDAVIMAS 2010: Parduotos Kalėdos“ kviečia tave apsilankyti provokuojančiame vakaro renginyje, kuris prasidės ja gruodžio 11d. 22val. naktiniame klube „Havana Social Club“, adresu Šermukšnių g. 4A, Vilnius.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius