-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mamontovo sukurta šukuosena ir muzika pabaigė rugsėjo 1-osios šventę (nuotraukos)

Pakankamai blaivią mokslo metų pradžią atšventė apie 15 tūkstančių jaunuolių, antradienio vakarą Vilniaus Vingio parke atlaikę beveik devynių valandų muzikos maratoną. Šventė su dviem scenomis, kurių vienoje dirbo didžėjai, o kitoje keitėsi kylančios ir jau iškilusios muzikos grupės, gerokai nuvargino šėlstančią minią – kai kurie jų nesulaukę Andriaus Mamontovo pasirodymo išėjo namo.
Jaunimo publika turėjo atlaikyti devynių valandų muzikos maratoną.
Jaunimo publika turėjo atlaikyti devynių valandų muzikos maratoną. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Jau po 17 val. Vingio parke rinkosi žiūrovai, kurie klausėsi tokių grupių kaip „Skyders“, „Jam Jam“ ir „The Nominals“ atliekamos muzikos, vėliau koncertavo seniai matyta Rasa Bubulytė-BASOM. Tačiau didžioji dalis klausytojų į šventės vietą suplūdo prieš „BIX“ pasirodymą. Kaip visada energingas Samas užkūrė jaunuoliams tikrą pirtelę ir pradėjo šėlsmą, kurį kiek vėliau pratęsė ir marias į vieną pusę judančių rankų sukėlė „G&G Sindikatas“.

Svaro ir grupės kolegų užvesta minia visas sukauptas jėgas atidavė būtent „G&G Sindikatui“ – masinis šokinėjimas, mojavimas rankomis ir dainavimas kartu sukūrė Vingio parke karštą atmosferą.

O tuo metu užkulisiuose finaliniam ir, anot jo paties, didžiausiam koncertui Vilniuje ruošėsi Andrius Mamontovas su grupe. Muzikantai kai kurias „G&G Sindikato“ dainų eilutes dainavo kartu, tuo metu ruošdamiesi ir savo pasirodymui. A.Mamontovas svarstė, ar taip užvesta publika per daug nepavargs ir su kitais grupės nariais dėliojo būsimų dainų eigą.

Šventiniam koncertui Arnoldas Lukošius pasidarė šventinę šukuoseną iš stalo teniso kamuoliukų – juos prie plikos muzikanto galvos suklijavo pats A.Mamontovas, vėliau atvirai pasidžiaugęs savo darbu. Nuaidėjus iš trečio karto prisikviestiems fejerverkams, keliolika minučių prieš vidurnaktį scenoje pasirodė didžiausia ir bene laukiamiausia vakaro žvaigždė – A. Mamontovas. Nors jis pradėjo nuo lyriškesnių dainų, vėliau žiūrovams taip pat parodė, kad ir su juo gali būti karšta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius