-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meilės dienos koncertas su Bjelle ir Gyčiu Ambrazevičiumi

Vasario 14 dieną į Vilniaus universiteto planetariumą kviečiami visi, kuriems nesvetimas meilės jausmas. Šv. Valentino dienos proga dvi jaunos talentingos asmenybės surengs du atskirus muzikinius pasirodymus koncertų cikle „Bardai tarp žvaigždžių“. Tai Raminta Naujanytė, geriau pažįstama Bjellės vardu, bei dainų autorius ir atlikėjas Gytis Ambrazevičius.
Raminta Naujanytė-Bjelle
Raminta Naujanytė-Bjelle / Organizatorių nuotr.

Gytis Ambrazevičius – jaunosios kartos dainų kūrėjas, Sauliaus Mykolaičio premijos laureatas. Kuria dainas savo tekstais. Kartais jas padainuoja, o kartais paskaito savo eiles. Sako, kad būna ir su kosmosu pabendrauja. „Gyvenimą be muzikos įsivaizduoju, net ir dabar kartais nesinori girdėti jokios muzikos, bet šitam norui praėjus vėl klausau, vėl groju, vėl kuriu“ – sako Gytis.

Lapkričio mėnesį Gytis pristatė naująjį debiutinį albumą „Mano miestas“. O savo kūrybos muzikinę apžvalgą atlikėjas žada padaryti visiškai vienas, kas pastaruoju metu retai nepasitaiko. Gytis su gitara laukia koncerte VU planetariume.

Organizatorių nuotr./Gytis Ambrazevičius
Organizatorių nuotr./Gytis Ambrazevičius

Dar viena populiarumo nestokojanti menininkė Raminta Naujanytė – Bjellė tarp dainuojamosios poezijos klausytojų vis dažniau minima ir girdima. Ne per dažniausiai solinius pasirodymus rengianti atlikėja koncerte VU planetariume žada sukurti jausmingą dainų vakarą, tinkantį Meilės dienai. Ramintos koncertuose ypatingas dėmesys skiriamas bendravimui su klausytojais. Galbūt todėl tokie muzikiniai susitikimai-pokalbiai tampa šiltesni, jaukesni ir betarpiškesni. O klausytojus ji paperka nuoširdumu, kurio netrūks ir VU planetariume.

Apsilankykite „Bardai tarp žvaigždžių“ koncerte ir pagaukite savo žvaigždę.

Koncertas įvyks vasario 14 dieną 19 valandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius