Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Meilės dienos proga Taujėnų dvare koncertą surengs Andrius Kaniava

Vasario 11 dieną, 18 valandą artėjančios Meilės dienos proga Taujėnų dvare autorinių dainų koncertą surengs aktorius Andrius Kaniava.
Andrius Kaniava
Andrius Kaniava / Organizatorių nuotr.

Gražia tradicija tapę dainuojamosios poezijos vakarai Taujėnų dvare Šv.Valentino dienos proga kasmet sutraukia daug gražios publikos, todėl ir šiais metais organizatoriai paruošė ne tik autorinių dainų koncertą, pakviesdami koncertuoti Andrių Kaniavą, tačiau ir šventinę vakarienę su nakvynę visiems, to norintiems.

„Visada smagu ir miela sugrįžti į dvarą kuriame jau keletą metų skamba dainuojamoji poezija. Džiugu, kad žmonės pamėgo dainuojamosios poezijos koncertus. Labai lauksiu savo kūrybos gerbėjų šia proga ir parengsiu programą iš naujausių ir spėtų pasiilgti dainų“ – sako Andrius Kaniava. 2016 metų rudenį naująjį albumą pristatęs dainuojantis aktorius Andrius Kaniava nutarė kiek atsipūsti ir surengti kelis autorinius solinius koncertus. Vienas jų laukia Taujėnų dvare, kuriame aktorius lankysis antrą kartą po keleto metų pertraukos.

Pasiklausyti pamėgtų A.Kaniavos dainų, pasimėgauti skania vakariene bei praleisti naktį klasicistiniuose Taujėnų dvaro rūmuose kviečia geros muzikos ekspertai „Bardai LT“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius