Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Melnragės bibliotekoje – susitikimas su charizmatiškąja Larisa Kalpokaite

Rugpjūčio 1 d. 18 val. Klaipėdos Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos Melnragės padalinyje (Molo g. 60) visi kviečiami į pasimatymą su laukiama viešnia Lietuvos kino ir teatro aktore Larisa Kalpokaite. Melnragės bibliotekos scenoje vyks pokalbis apie gyvenimą ir teatrą. Skambės bardų muzika, atliekama talentingosios aktorės L. Kalpokaitės.
Larisa Kalpokaitė
Larisa Kalpokaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Turtinga dosje galinti pasigirti Larisa Kalpokaitė publikos puikiai pažįstama iš vaidmenų Vilniaus mažajame teatre, kine, televizijos serialuose. Simboliška, jog vienas pirmųjų jos vaidmenų, sulaukęs didelio ažiotažo – Dzeuso mylimosios nimfos Ijo personažas, pagal Justino Marcinkevičiaus poetinę dramą „Prometėjas. Ikaras“.

Aktorė rengia koncertines programas, dalyvauja bardų festivaliuose. „Galutinai supratau, kad gyvenime svarbiausias ne tu, kad tu iš viso nesvarbus. Pasaulyje yra svarbesnių dalykų. O svarbiausias jų – ką padarei ne sau, o kitiems“, – yra sakiusi viena žinomiausių Lietuvos aktorių Larisa Kalpokaitė.

Šiuo metu Melnragės bibliotekoje eksponuojama asmeninė armėno Ruslan Arutiunian, gimusio Armėnijoje ir 50 metų gyvenančio Lietuvoje, pastelės darbų paroda.

Primename, jog Juodojo rago vakarai dovanoja įsimintinas akimirkas Melnragės bibliotekoje antradieniais. Rugpjūčio 8 d. čia vyks Žemaičių vakaras „Jūrā nesvarbo“ su kūrėjų duetu Dalia Tamošauskaite-Zabitiene ir Andriumi Jokubausku, o rugpjūčio 22 d. Klaipėdos brass kvinteto koncertas „Pučiam į ragą“. Kvinteto atlikėjai: Sigitas Petrulis (trimitas), Tadas Česnauskas (trimitas), Monika Miliauskienė (valtorna), Arvydas Stakvilevičius (trombonas), Vidmantas Liasis (tūba). Šiuo varinių pučiamųjų ansamblio pasirodymu baigsime vasaros sezono renginių programą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius