Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Men‘s Factory“ klube linksmins Justin Xara ir Julija Fedotova

Sausio 29 dieną, penktadienį, legendiniame Vilniaus klube „Men‘s Factory“ žymi sostinės didžėjų pora Julija Fedotova ir Justin Xara pradeda naują renginių ciklą „Sessions“.
Justin Xara ir Julija Fedotova
Justin Xara ir Julija Fedotova / Pure Culture press nuotr.

Lyg triukšmingas vakarėlis ir ramus nugrimzdimas į miegą, būsimasis renginys subalansuotas patenkinti įvairius melomanų bei erotinių linksmybių gerbėjų poreikius ir įrodymas, kad geriausi Julijos Fedotovos ir Justino Xaros poros kūrybos perlai nesensta.

Tai ši žavinga pora su kaupu žada įrodyti pirmąsyk savo pasirodyme gyvai dalyvauti pakvietusi garsaus jų hito dainininkę.

Paskutinį sausio savaitgalį vyksiančiame renginyje be projekto „Traktor Scratch“ keturių valandų pasirodymo, pirmąsyk gyvai plačioms masėms pasirodys unikalus muzikinis projektas – vokalistė Rut Sheezanova ir saksofonistas Andrius Bauža.

„Klubams skirtos giesmės“ jau pakrikštytą muziką atliekanti vokalistė Rut dvejus metus dainavo praeityje garsiame kolektyve „Sheezanova“. Su šia grupe ji turėjo galimybę pasirodyti garsiausiuose Lietuvos klubuose, renginiuose bei festivaliuose.

„Įrašiau keletą bendrų kūrinių su hiphopo atlikėjais Vaiperiu, Dumaz bei didžėjumi, prodiuseriu Justinu Xara, – taip save pristato renginyje pasirodysianti unikalaus vokalo savininkė Rut. – Būtent vienas iš sėkmingiausių mano darbų yra singlas „One Last One“, kurį Justas vis dar sėkmingai groja savo pasirodymuose.“

Prieš keletą metų Justinas Xara ir VirusJ. bendras kūrinys „One Last One“ buvo Nr.1 topas daugelio šalies radijo stočių grojamiausių dainų sąrašuose.

„Šiuo metu mano muzikinė veikla yra pristabdyta, koncertuoju tik labai išskirtinėmis progomis, tačiau viena iš jų ir bus šis renginys. Netrukus muzikos pasaulyje keletą naujienų pateiksiu nauju pseudonimu Marla Singer“, – sakė originalių kompozicijų atlikėja.

Ekonominės krizės nejaučiantys bei vieni didžiausių „Pure Culture“ serijos renginių dalyviai Julija Fedotova ir Justinas Xara šiame vakarėlyje apsilankysiantiems žmonėms žada pateikti daug pritrenkiančios muzikos. Jie jau kurį laiką žavi ir naujos muzikos pateikimo idėja – savo naujausias dainas bei sumiksuotus rinkinius kaskart ištikimiausiems gerbėjams leidžia už dyką parsisiųsti internetiniame socialiniame tinklalapyje „Facebook“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius