-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Menų spaustuvėje – visi atsakymai apie šių metų „Auksinius scenos kryžius“ prie arbatos puodelio

Praėjusią savaitę atšventėme Tarptautinę teatro dieną, pažymėdami ją auksiniais kryželiais, nugulusiais ant mūsų scenos kūno. Kokie jie buvo ir kodėl negalėjo būti skirti kitiems? Kaip komisija drįso pamiršti – ir ar tikrai pamiršo – moteris? – tokių pasipiktinimų, protesto ženklų matėme ir per pačią šventę.
 „Auksinių scenos kryžių“ raudonasis kilimas
„Auksinis scenos kryžius“ / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Vyrai iš šios situacijos labai pasipelnė garsiai protestuodami ir viešai rodydami meilę moterims aktorėms. Daug kas užsidirbo tokių viešų „populiarumo dividendų“, – pakomentavo situaciją „Auksinių scenos kryžių“ komisijos narė, muzikologė Jūratė Katinaitė.

Todėl klubas „Prie arbatos“ šį ketvirtadienį, balandžio 4 d., 18 val. kviečia visus aptarti įvykusių apdovanojimų ir 2012-ųjų teatrinių metų. Pasidomėti, kaip atrodė komisijos darbas iš vidaus, ką pati komisija galvoja apie pačią teatro situaciją – juk kas kitas galėtų išsamiau ją aptarti nei teatralai, per keletą mėnesių sukorę daugiau nei tūkstantį kilometrų ir pažiūrėję per 60 spektaklių. Kokie buvo pernykščiai metai ir kokią linkme mūsų teatras keliauja?

Susitikime žada dalyvauti „Auksinių scenos kryžių“ komisijos nariai Veronika Janatjeva, Andrius Jevsejevas, Vlada Kalpokaitė ir Helmutas Šabasevičius. Susitikimą ves Vaidas Jauniškis.

Jei šiluma nekeliauja pas mus, mes ją siūlome – šilto arbatos puodelio ir karšto pokalbio pavidalais. Kviečiame į Menų spaustuvės Infoteką ketvirtadienį, 18 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius