Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Merkurijus’10“ baigiasi balandžio 22 dieną grandioziniu koncertu

Balandžio 19 d. prasidėjo jau ketvirtą dešimtį vykstanti Ekonomikos fakulteto šventė „Merkurijaus dienos“. Atidarymo fiesta vyko prie Saulėtekio alėjos bendrabučių esančioje pievelėje. Sveikinimo žodį tarė Vilniaus universiteto Ekonomikos fakulteto Alumni pirmininkas Petras Auštrevičius.
Renginio plakatas
Renginio plakatas / Organizatorių nuotr.

Susirinkusiuosius linksmino studentiškos grupės: „Auburn“, „The Deflux“, „Pasakų parkas“, „4souls“ ir „Karma“. Visi atidarymo šventės dalyviai galėjo išbandyti savo jėgas sumo imtynėse, lankstumą tikrintis legendiniame „Twister“ turnyre bei limbo, o merginos turėjo puikią progą įrodyti savo jėgą prieš vaikinus virvės traukime.

Renginį vainikavo artėjančiam Ekonomikos fakulteto 70 – iui skirtas spalvotų lazerių šou and bendrabučio sienos ir griausmingi fejerverkai.

Balandžio 20–21 dienomis, Vilniaus universiteto ekonomikos fakulteto, ir ne tik, studentai turėjo galimybę sudalyvauti „Merkurijaus“ laisvalaikio bei akademinėje dalyse.

Laisvalaikio programa 2010 „Merkurijaus“ metu buvo netradicinė ir originali. Studentai  dainavo ir žiūrėjo filmus „inJapan“ vykusiame vakarėlyje, rytietiškuose būrimuose ir arbatos ceremonijoje, vykusiuose ekonomikos fakultete, pamatė savo ateitį bei pažino ryteitiškus papročius. Sumo imtynių metu studentai apsirengė Japonijos ambasados dovanotais kostiumais ir kaip tikri daugiasvoriai kovojo prie universiteto esančioje pievoje.

Neurolingvistinis programavimas, kūno kalba versle, dovanų ekonomika, bei daugelis kitų per VU EF fakultetines dienas vykusių paskaitų patraukė studentų dėmesį. Akademinės dalies paskaitas skaitė profesionalūs lektoriai, o klausytojai galėjo pasisemti išminties ir dar negirdėtų žinių.

Jau balandžio 22 dieną, 21 valandą, pramogų banke (Pamėnkalnio g. 7/8, Vilnius) įvyks grandiozinis 2010 metų Merkurijaus uždarymas. Lankytojus šokdins žinomi Lietuvos DJ‘ai bei nuostabus gyvo garso pasirodymas. Čia rinksis žmonės, kurie ne tik tryps gyvos muzikos ritmu, bet ir judins savo kūnus vakaro DJ‘ams sukant plokšteles unikaliu ritmu. Tatuiruočių salonas „Drakono ženklas” nemokamai vers auskarus bei darys bodypaintig’ą. Gyvas pasirodymas: „Tabamy goes Michael Jackson“. Naujas Tabami projektas, sulaukęs daug dėmesio Lietuvos naktiniuose klubuose. Neseniai pasaulį palikusį atlikėją scenoje įkūnija vienu talentingiausių atlikėjų Lietuvoje tituluojamas Donatas Montvydas. DJ pasirodymai: Kastis Torrau & Donatello – stipriausias Kauno naktinio gyvenimo duetas. Kolegomis save Kastis Torrau ir Donatello laiko jau aštuonerius metus, nuo tada, kai komandos „Atari“ kvietimu ėmė nuolat groti klube „Exit“. Tai daro ir šiandien. Robotukas? Kas tai? Ogi biologine mašina kuri atlieka užprogramuotą komandą skleisti muziką. Pirmą kartą programa paleista 2005 m. ir nuo to laiko abejingų nebelieka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius