Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Midsummer Vilnius“ festivalyje Kostą Smoriginą jaunesnįjį keičia tenoras Rafailas Karpis

„Midsummer Vilnius“ praneša, kad liepos 25-ąją kartu su Kostu Smoriginu turėjęs pasirodyti Kostas Smoriginas jaunesnysis dėl nenumatytų aplinkybių negalės dalyvauti koncerte. Jį pakeis operos solistas Rafailas Karpis.
Rafailas Karpis
Rafailas Karpis / Asmeninio albumo nuotr.

Kostų Smoriginų šeimos dueto koncertą Midsummer Vilnius“ festivalyje pakoregavo nenumatyti Kosto Smorigino Jaunesniojo planai. Dėl pasikeitusio spektaklio sąstato operos solistas koncerto dieną turi neplanuotą spektaklį Brėgenco festivalyje Austrijoje. Tačiau Midsummer Vilnius“ koncerte aktorius ir muzikantas Kostas Smoriginas nelieka vienas. Kartu su juo tą vakarą scenoje pasirodys Lietuvos klausytojams puikiai pažįstamas tenoras Rafailas Karpis.

Tikiuosi, kad žiūrovai nenusivils ir neliūdės šįkart eidami į Kosto Smorigino ir Rafailo Karpio pasirodymą.

„Šis koncertas, žinoma, bus kitoks, nei buvo numatyta, nes kartu su manimi scenoje nepasirodys mano sūnus. Deja, jo neišleido festivalis, kuriame Kostas turi didelį vaidmenį Tikiuosi, kad žiūrovai nenusivils ir neliūdės šįkart eidami į Kosto Smorigino ir Rafailo Karpio pasirodymą. Manau, kad vistiek tiek mūsų, tiek žiūrovų laukia labai malonus vakaras“, – sako teatro ir kino aktorius, režisierius ir muzikantas Kostas Smoriginas.

K.Smoriginas prasitarė, jog pasirodyme žiūrovams atliks visus geriausius savo kūrinius bei keletą naujų dainų. Klavišiniais jam akomponuos Andrius Balsys. „Kuriu ir kuriu visą gyvenimą. Tiesa, nauja daina man gali būti ir ta, kuriai jau du metai, tačiau ji vis dar tikrinama, todėl yra nauja. Naujas, žinoma, gali būti ir prieš dešimt minučių parašytas kūrinys, tačiau galbūt jo dar neverta nešti į sceną ir rodyti žiūrovams. Daina turi būti subrandinta kaip geras vynas ar kaip bet kuris meno kūrinys“ – dalijasi K.Smoriginas.

Organizatorių nuotr./Smoriginai
Organizatorių nuotr./Smoriginai

Į Kostų Smoriginų šeimos dueto koncertą bilietus įsigiję „Midsummer Vilnius“ festivalio lankytojai galės dalyvauti šiame koncerte arba pasikeisti bilietą į liepos 27 d. vykstantį „Opera po žvaigždėmis“ koncertą, kuriame pasirodys pasaulinio garso operos žvaigždė iš JAV Charlesas Castronovo kartu su Lietuvos kameriniu orkestru diriguojamu Modesto Pitrėno. Žiūrovams pageidaujant festivalio rengėjai taip pat siūlo grąžinti pinigus už įsigytus bilietus, visiems norintiems tai padaryti reikėtų kreiptis į info@bilietai.lt.

VIDEO: Kosto Smorigino Jaunesniojo video žinutė gerbėjams:

Netikėtas pasiūlymas pakeisti savo gerą draugą ir kolegą man yra labai didelis iššūkis ir kartu – nuostabi proga.

„Midsummer Vilnius“ stebiu su dideliu pasididžiavimu. Džiaugiuosi, kad Lietuvoje vyksta tokie nuostabūs festivaliai. Manau, kad tokie renginiai kilsteli mūsų visą kultūrinį gyvenimą dar vienu laipteliu aukščiau. Netikėtas pasiūlymas pakeisti savo gerą draugą ir kolegą man yra labai didelis iššūkis ir kartu – nuostabi proga. Dėl to labai džiaugiuosi ir laukiu šio koncerto“, – pasakoja operos solistas Rafailas Karpis.

K.Smoriginą jaunesnįjį koncerte pakeisiantis atlikėjas R.Karpis Valdovų rūmų kieme susirinkusiems žiūrovams atliks kūrinius iš XX a. vidurio amerikiečių kompozitorių miuziklų bei kino filmų. Skambės tokie kūriniai kaip „Moon River“ iš filmo „Pusryčiai pas Tifani“, taip pat kūriniai iš miuziklų „Mano puikioji ledi“ ar „Smaragdo miesto burtininkas“.

Bilietus į Kosto Smorigino ir Rafailo Karpio koncertą bei kitus „Midsummer Vilnius“ festivalio renginius galima įsigyti „Bilietai.lt“ kasose arba internetu. Daugiau informacijos apie festivalį „Midsummer Vilnius“ „Facebook“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius