-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milius pasiruošęs maištauti „Paryžiaus katedroje“

Jau vasario 25 dieną įvyks miuziklo „Paryžiaus katedra“ premjera klube „Balsas.lt“. Kameriniame operos pastatyme vaidina ir viena ryškiausių projekto žvaigždžių Jeronimas Milius. Įspūdingomis arijomis publikos palankumą pelnęs dainininkas atlieka maištautojo Klopeno vaidmenį.
Scena iš miuziklo „Paryžiaus katedra“
Scena iš miuziklo „Paryžiaus katedra“ / Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr.
Temos: 2 Miuziklas Paryžius

Kamerinėje klubo „Balsas.lt“ erdvėje vyksiančiuose „Paryžiaus katedros“ vaidinimuose Jeronimas Milius įkūnys vieną įsimintiniausių kūrinio herojų – vagių karalių Klopeną. Populiarus dainininkas neslepia, kad maištingas miuziklo personažas yra gerai pažįstamas ir artimas jam pačiam, todėl pasiruošti artėjančiai „Paryžiaus katedros“ premjerai nėra sunku. Atlikėjas tiki, kad ateityje jo vaidmuo taps dar įtikinamesnis ir suteiks žiūrovams daugybę gerų emocijų.

„Klopenas yra maištautojas, jo siela laukinė. Manau, įkūnyti tokį personažą norėtų kiekvienas sunkiosios muzikos atlikėjas. Šį vaidmenį kūriau daugybę kartų, tobulėjau, todėl tikiu savo jėgomis. „Paryžiaus katedros“ žiūrovams padovanosime daug gražių dainų, kuriomis galima mėgautis nuolat – jos nenusibosta“, – pasakojo Jeronimas Milius.

Neįtikėtino populiarumo ir įver­tinimo Lietuvoje bei pasaulyje sulaukęs miuziklas jau vasario mėnesį su­skambės naujais balsais. Pagrindines „Paryžiaus katedros“ arijas lietuviškai atliks jaunieji operos meistrai: Raimondas Baranauskas, Akvilė Garbenčiūtė, Ingrida Ži­liūtė. Organizatoriai užsimena, kad vėliau bus įvestas dar vienas sąstatas, tačiau konkrečių atlikėjų neįvardina.

Miuziklas „Paryžiaus katedra“ buvo parodytas apie 3 tūkst. kartų 13 skirtingų šalių. Kūrinys įrašytas į Gineso rekordų knygą, kaip la­biausiai perkamas miuziklas pasaulyje – vien tik prancūziškai kalbančiose šalyse buvo parduota apie 7 milijonus įrašų vienetų. Kalėdų laikotarpiu jausmingas „Paryžiaus katedros“ arijas atliko ryškiausios mūsų šalies muzikos žvaigždės. Renginys sulaukė milžiniškos sėkmės – miuziklą išvydo tūkstančiai Lietuvos žiūrovų.

„Forum Palace“ rūmuose įsikūrusiame klube „Balsas.lt“ „Paryžiaus katedra“  bus rodoma nuolat. Renginio organizatorių teigimu, nors koncertai bus pritaikyti mažesnėms, apie tūkstantį žiūrovų talpinančioms klubo erdvėms, pats vaidinimas išliks toks pat jautrus, charakteringas ir įspūdingas. Bilietų kaina 50 – 70 litų. Vietų skaičius klube miuziklo premjeros metu bus ribotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius