Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mistiniai Jarboe ir „Nachtmystium“ eksperimentai Vilniuje – jau šį ketvirtadienį

Šį ketvirtadienį, balandžio 8 d., sostinės klube „New York“ savo eksperimentinę mistikos kupiną kūrybą pristatys amerikiečių grupė „Nachtmystium“ ir ekstravagantiškoji dainininkė, kompozitorė, poetė, instrumentalistė Jarboe. Netradicinės – sunkiai apibūdinamos ir nepramoginės – muzikos gerbėjams visų pirma žinoma kaip šiuo metu pritilusios grupės „Swans“ vokalistė.
Dainininkė JARBOE
Dainininkė JARBOE / Agenturos „RELAX Live!“ nuotr.

Šiuos kartu po Europą turuojančius kūrėjus vienija polinkis į muzikinės išraiškos laisvę, kurios pasekmė – didesni reikalavimai klausytojui. Ši muzika skirta tiems, kam sąvoka „sunki muzika“ turi platesnę reikšmę už „sunkųjį roką“, kurį mes įpratę girdėti per radiją.

Atvykusiųjų į koncertą ketvirtadienį lauks ir dar vienas anksčiau neskelbtas siurprizas. Koncerto išvakarėse organizatorius pasiekė žinia, kad be pagrindinių vakaro svečių į Vilnių atvyksta dar viena experimental / industrial / metal stiliais grojanti grupė „InSwarm“ iš Niujorko. Taigi, atrodo, kad eksperimentų ir netikėtumų klube „New York“ Vilniuje šį ketvirtadienį išties netruks.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius