M.Mikutavičius: jei už mane toliau dainuos žiūrovai, susimažinsiu koncerto honorarą

Po praėjusią savaitę Šiauliuose praūžusio antrojo turo „Labas Diskoteka“ koncerto vienas publikos laukiamiausių šio turo atlikėjų Marijonas Mikutavičius juokauja, kad jam beveik nereikia dainuoti – tūkstantinė publika moka visus žodžius ir mėgstamiausias dainas traukia garsiau nei jis pats.
M.Mikutavčius
M.Mikutavčius / Organizatorių nuotr.

Šiaulių arenoje vykusiame koncerte nustelbdama atlikėją, kiekvieną jo dainų žodį traukė beveik 5 000 žiūrovų minia. Po koncerto M.Mikutavičius ėmė laidyti juokus, kad jam reikia sumažinti honorarą, nes žiūrovai programą atlieka už jį.

„O dabar rimtai. Jei Kaune publika visas mano dainas mokės dar geriau ir dainuos geriau negu šiauliečiai, tikrai aiškinsiuosi dėl to honoraro“, – į juokus įsijautė M.Mikutavičius, jau šį šeštadienį lipsiantis į Kauno sporto halės sceną su „G&G Sindikatu”, „InCulto“, „Skamp“ ir „Happyendless“.

Dar pristatydama šį koncertų turą žvaigždžių komanda žurnalistams pasakojo, kad ruošiasi kaip reikiant pasivaržyti dėl publikos dėmesio ir kaip įmanydami stengtis vieni kitus „apdėti“. Kaip tarė, taip ir padarė: štai pirmajame turo koncerte, spalio 4 dieną vykusiame „Siemens“ arenoje, susirinkusiųjų kojas pakilnojo visi, tačiau tik „G&G Sindikatas” „bytą užsuko“ taip, kad įsisiautėjusi minia pametė viršutinius drabužius, o kitą dieną internetą užtvindė mobiliaisiais telefonais susuktais reperių pasirodymo filmukais.

„Labas Diskotekų“ publika yra kaip sprogimas. Tiek energijos vienoje vietoje... Dainuoja žodis žodin, kiekvieną dainą mintinai moka ir tai žiauriai veža“, – pasakojo M.Mikutavičius. Pasak jo, dalyvavimas ture su dar keturiais ryškiais atlikėjais verčia ne tik pasivaržyti, bet ir dirbti kur kas labiau įtemptu grafiku. „Vienam scenoje paprasčiau, visas dėmesys tau, o čia jau norisi iššokti aukščiau, užgroti garsiau, ošti rimčiau“, – kalbėjo muzikantas.

Paskutinis „Labas Diskotekų“ koncertas su Marijonu, „InCulto“, „Skamp“, „G&G Sindikatu” ir „Happyendless“  Kauno sporto halėje bus kone didžiausias ir trankiausias. Išankstiniai bilietai į jį ištirpo likus kone trims savaitėms iki koncerto datos, o žiūrovai autobusais atvyks iš visos Lietuvos – nuo Klaipėdos iki Marijampolės. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius