Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muilo burbulai vėl užpildys padangę

Nauja miesto pramoga tapęs „Burbuliatorius“ kaskart sukviečia vis daugiau žmonių. Šįvakar vilniečiai, kartu su kitų 5 miestų gyventojais, ir vėl rinksis gaivinti miesto erdvių ir užtvindyti padangę margaspalviais muilo burbulais.
„Burbuliatoriaus“ akimirka
„Burbuliatoriaus“ akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Muilo burbulai

Šį pirmadienio vakarą į miesto aikštes rinksis ne tik „patyrę“ Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių gyventojai, bet ir panevėžiečiai bei alytiškiai.

Kūrybinės grupės „Laimikis.lt“ iniciatyva pradėtas „Burbuliatorius“ Vilniaus Lukiškių aikštėje vyks jau ketvirtą kartą.  Pasak organizatorių, šiuo renginiu norima paskatinti miestelėnus aktyviai dalyvauti kūrybiškame viešų miesto erdvių gaivinime. „Kiekvienas miestas turi nepelnytai primirštų vietų, kurios gali tapti puikiomis aikštelėmis naujiems miesto žaidimams ir laisvalaikiu“, –teigė idėjos autorė antropologė Jekaterina Lavrinec. Dalyvauti „Burbuliatoriuje“ labai paprasta – tereikia pirmadienį ,18.30 val., į Lukiškių aikštę atsinešti gerą nuotaiką ir muilo burbulų. Patyrę dalyviai nešis ir papildomus muilo burbulų indelius, kad muilo burbulų pūtimo malonumu galėtų „pavaišinti“ ir praeivius.

Panevėžyje pirmadienį 18.30 val. „Burbuliatorius“ vyks priešais Dramos Teatrą, Kaune prie Žilinsko galerijos, Klaipėdoje Atgimimo aikštėje, Alytuje Rotušės aikštėje, Šiauliuose prie Savivaldybės fontanų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius