Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muzika, ruduo, kava ir naujos patirtys naujame renginių cikle „Kvadratas“

Knygynų tinklas „Vaga“ kviečia vilniečius ir miesto svečius į naują renginių ciklą „Kvadratas“. Šį „kvadratą“ sudaro keturi skirtingi muzikos stiliai, keturios skirtingos patirtys ir dar nepapasakotos skirtingos muzikos istorijos. Spalio 10 d., renginio durims atsivėrus 18 val., bus galima išgirsti pokalbį su muzikos projekto „Play4n4“ kūrėjais, o vėliau pasimėgauti jų atliekama muziką.
Muzika, ruduo, kava ir naujos patirtys naujame renginių cikle "Kvadrtatas"
Muzika, ruduo, kava ir naujos patirtys naujame renginių cikle "Kvadrtatas" / Organizatorių nuotr.

„Play4n4“ – muzikos produkcijos studija įsikūrusi 2012 metais. Žmonių, gyvenančių muzika, bendruomenė. Bendraminčiai, kuriems rūpi elektroninė muzika, ne tik muzikuoja, bet ir fotografuoja, rašo, piešia, kuria techniką. Studijos atlikėjų projektas, kuris atlieka elektroninę šokių muziką gyvai – „Play4n4 Live Act“ – pasirodymus pradėjo 2018 metais ir iki šiol stebina klausytojus techno, eksperimentinio house’o stiliais, bei jų variacijomis kuriose galima išgirsti saksofoną ir vokalą.

Organizatorių nuotr./Muzika, ruduo, kava ir naujos patirtys naujame renginių cikle "Kvadrtatas"
Organizatorių nuotr./Muzika, ruduo, kava ir naujos patirtys naujame renginių cikle "Kvadrtatas"

Atlikėjai mano, jog Lietuvoje elektroninės muzikos situaciją galima prilyginti Berlynui ar Amsterdamui – vis dažniau lietuviškoje scenoje matomi gerai žinomi vardai, o nauji šalies kūrėjai drąsiai eksperimentuoja. Kita vertus, studijos kūrėjai įžvelgia komerciją ir uždarumą, paramos stoką jaunų, perspektyvių kūrėjų ir atlikėjų atžvilgiu. Kai kurios pasirodymų vietos ar renginiai vis dar sunkiai įsileidžia mažiau žinomus vardus, tad jiems reikia gerokai pasistengti norint pasiekti klausytojo dėmesį, neretai kūrybai skirtą laiko dalį keičiant pasirodymų gausa.

Pirmajame „Kvadrato“ renginyje pasirodantys „Play4n4“ pažada nustebinti gyvai atliekama elektronine šokių muzika house ir techno žanrų formoje, kuri bus papildyta vokalu ir avangardiniais saksofono garsais. Taigi jau nuo spalio 10 d., „Vaga“ kviečia jaukiai praleisti rudens vakarus muzikos, įkvepiančių žmonių, knygų ir CaffeineLT kavos apsuptyje Pilies g. 22 knygyne-kavinėje Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius