Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Muzikinės žiemos pasakos“ kalėdinis turas po Lietuvą

Ilgais žiemos vakarais mums, kažkada mažiems žmogučiams, pasakas sekdavo musų tėveliai ir seneliai. Tos pasakos mums atrodė tik gražios, išgalvotos istorijos. Tačiau ar užaugę mes supratome, kad kiekvienoje pasakoje slypi nemaža dalis tikro gyvenimo.
„Muzikinė žiemos pasaka“ - smėlio piešinys
„Muzikinė žiemos pasaka“ - smėlio piešinys / Jurgita Minderytė

Ar pamenate pasaką apie Gerdos ir Kajaus kelionę į amžiną meilę, o Sniego karalienę? Ar kada susimastėte kas yra užkoduota pasakose...Visą šią gražią meilės pasakų interpretaciją mes Jums papasakosime.


Gruodžio 12 d., Vilniuje, klube „New York“ , ir gruodžio 25 d. laisvalaikio namuose “Nautilus”, o gruodžio 26 d. Kėdainiuose, kultūros namuose, ir gruodžio 28 d. Mariampolėje, bus papasakota „Muzikinė žiemos pasaka“. Jos pagrindinis leitmotyvas – viską nugalinti meilė. Gražiausias melės arijas Jums atliks Merūnas Vitulskis  ir Vilmina Navickaitė, Vladas Kovaliovas.

Pasaką spalvins grąžiausi baleto šokiai, pasakiškos dekoracijos ir nepakartojami kostiumai. Pasaką režizuoja Vygantas Kazlauskas ir Jurgita Minderytė. Linksmumo spektakliui suteiks, bei ją pasakos Gaudentas Janušas. Fortepijonu skambins Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro koncertmeisterė Julija Antonova. Visą pasaką, gyvais smėlio piešiniais, iliustruos projekto sumanytoja ir smėlio menininkė Jurgita Minderytė.


„Kad ir kiek bebūtų kliučių mūsų gyvenime, meilė, jei ji yra tikra, nugali visus sunkumus“, – sako J.Minderytė ir kviečia visus pasigrožėti „Muzikine žiemos pasaka“.
  

Ir šiomis dienomis vis dar kuriamos pasakos. Tik jos būna skirtos ne vien vaikams.

Visi kūriniai bus atliekami tik gyvai. Išankstiniai bilietai jau prekyboje – www.bilietai.lt
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius