-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

N.Pareigytę sugraudino vaikų uždarumas

Grupės „69 danguje“ narę Nijolę Pareigytę sugraudino likimo nuskriaustų vaikų uždarumas ir nedrąsa, kurią ji patyrė repetuodama su vaikais šokį labdaringam vaikų ir jaunimo renginiui „Vaikų žvaigždynas“.
Nijolė Pareigytė
Nijolė Pareigytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Nevyriausybinių organizacijų (NVO) vaikams konfederacija ketvirtą kartą organizavo koncertą „Vakų žvaigždynas“ vaikų namų globotiniams, vaikams iš nepasiturinčių ir daugiavaikių šeimų. Pasak NVO vaikams konfederacijos direktorės Irenos Pranskevičiūtės, šiemet sulaukta itin didelio palaikymo iš žinomų lietuvių. „Džiaugiamės, kad bendradarbiauti su mumis sutiko sportininkas Linas Kleiza, atlikėjai „G&G Sindikatas“, „69 danguje“, Atlanta, Haroldas, grupė „Trys“, aktorius Audrius Bružas“, – sakė I.Pranskevičiūtė.

Renginio metu atlikėjai dainavo po dvi dainas, iš kurių – vieną su likimo nuskriaustais vaikais. Grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė prisipažino, kad per repeticijas patyrė, jog neturtingų šeimų bei vaikų globos namų auklėtiniai yra daug uždaresni nei vaikai iš normalių šeimų. „Nors su mergaitėmis repetavome tik kelias valandas, pajutau, kad jos tokios nedrąsios, uždaros, bijo  ko nors paklausti. Prieini, apsikabini, paglostai jas, o jos – tik akis nuleidžia... Matyt, taip yra dėl to, kad joms trūksta tos šilumos, fizinio artumo, gerų žodžių“, – susijaudinusi įspūdžiais dalinosi Nelė.

Grupės „G&G Sindikatas“ narys Giedrius Liaudanskas – Svaras pažadėjo, kad tai ne pirmas ir ne paskutinis renginys, kuriame jis labdaringai dalyvauja, kad suteiktų džiaugsmo jo stokojantiems vaikams. „Esu čia ne pirmą ir ne paskutinį kartą. Tai yra gyvenime užimama pozicija – arba palaikai tokias idėjas, arba ne“, – kalbėjo Svaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius