Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktiniai ritmai

Oho, na ir savaitėlė buvo, ką? Su audromis, smarkiai vilnonio megztinio reikalaujančia oro temperatūra, mieguistais miestiečiais...Sako, kad savaitgalis žadamas šviesesnis. Ta proga, maunu prie jūros. Na, o jums siūlau žygiuoti per miestą. Tikrai bus ką nuveikti. Hau!
Grupė „BrassBastardz“
Grupė „BrassBastardz“ / Organizatorių nuotr.

Nauja vieta

Sostinė vasarą pasitinka su visiškai nauja vieta. Kai išgirdau apie ją pirmą kartą, nė neįsivaizdavau, kad tokia gali būti. Jei esate buvę bare „Chaplin“, suprasite mane. Vis dėlto, tas pats baras svetingai atveria savo kiemą ir labai trankiai. Jau šiandien. „Chaplin“ terasos (Totorių g. 13) atidarymo proga, po ilgos pertraukos į Vilnių  grįžta Leonas Somovas su Jazzu. Grįžta su naujomis vasariškomis mintimis ir dainomis. Duetui gelbės muzikinės šeimos „Silence“ nariai Monika Liu ir Few Nolder, o kviestiniai muzikantai pritars kanklėmis, fleita, bosine gitara, būgnais ir klavišiniais instrumentais. Skamba labai gyvai ir labai laukiamai.

Kada: nuo 19 val. Kiek: 20 litų.

Debiutas

Šiąnakt teks daug šokti. Juk kviečia dar ir „Deep Inc“. Klube „Woo“ disžkokėjus duetas lauks visų soulful ir deep skambesio mylėtojų.  Didžiausia vakarėlio „Jus‘ Dance“ proga – kelios dienos iki jo pasirodysiantis debiutinis ir labai lauktas „Deep Inc“ singlas. Jį broliai pasididžiuodami išleidžia savo bene mėgstamiausioje /house/ leidykloje – „Jaffa Music“. Romantiškai vasariškame kūrinyje „Surely Certainly“ skamba puikiai tam derantis vokalistės Rachel Claudio, kuriai „Deep Inc“ smarkiai neabejingi, balsas.

„Deep Inc“ prisipažino su debiutu kiek užtrukę, mat Rachel Claudio – ypač užimta dainininkė. Jos balsas skamba ne tik /house/, bet ir džiazo bei ritmenbliuzo scenose, į studijas ją kviečia „Universal“ ir „Virgin“ priklausantys atlikėjai, o gastrolės apima visą pasaulį. Kartu su „Deep Inc“ šiąnakt už „Woo“ pulto pasirodys ir artimas jų draugas, neseniai prisistačiusios kompanijos „Bedroom DJs“ narys Samuel Tange. Ruoškit sportbačius.

Kada: nuo 22 val. Kiek: 10–15 litų.

Elektra

Atrodo, lyg žiemos ir nebūtų buvę – Mokytojų namų kiemelyje penktą sezoną neseniai pradėjusi „Vasaros terasa“ kiekvieną vakarą sulaukia seniai matytų draugų. Pasitinkant vasarą nuspręsta, kad penktadieniai terasoje bus skirti gyvai muzikai. Pažadą tęsint šįvakar čia koncertuos „BrassBastardz“.

Nerimstantys kūrėjai – vokalistė Daiva Starinskaitė, saksofonininkas Alvydas Mačiulskas ir trimitininkas Aurimas Rimeikis – sugros jau spėtą atnaujinti programą – „Sintezatoriumas“. Tai – seno ir naujo skambesio lydinys, elektroninių sintezatorių ir asmenybių laboratorija. Po sintezatorių parado scenoje muzikantus pakeis didžėjai – „Downtown Party Network“.

Kada: 21 val. Kiek: nemokamai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius