Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktiniai ritmai

Džiaugiasi mano, diskomaniakės, širdis – jokių alternatyvų nebeliko! Sėdėti ant pievelės jau per šalta, minant dviratį paupiais būtinas šalikas. Taigi, ką daugiau savaitgaliais beveiksit, jei ne kiaurą naktį šoksit? Eikite iš paskos. Parodysiu tik tai, kas geriausia.
„Brassbastardz“
„Brassbastardz“ / Organizatorių nuotr.

 Antras kartas

Organizatorių nuotr./Prancūzų elektroninės muzikos ekscentrikai – NÔZE
NÔZE

Šį savaitgalį tikrai turim „vinį“! Net drįsčiau teigti, kad pačią pačiausią rugsėjui! Kartą jau Švitrigailos gatvėje stūksančius gamyklų pastatus purtęs reivas GRĮŽTA. Kodiniu „Ground Zero“ vardu pasivadinęs „tūsas“ šįkart į industrinius rajonus (Švitrigailos 11K, sekite ženklus) kviečia  žemai nusilenkti prancūzams NÔZE. Kartu su jumis žvaigždėms lenksis „Monkey Brothers“, Pagalvė, Zulusas, PB8, Min_for, Genys, Markas Splinteris, Simao ir daugelis kitų. Laukia gausybė geros muzikos ir performansų – nepraleiskit.

Kada: nuo 22 val. Kiek: 20–30 Lt.

Grįžta!

Įtariu „Mondayjazz“ vyrai iš atostogų grįžta kaip reikiant pailsėję, nes jau rytoj bare „Satta“  jie užkurs tikrą pirtį. Negana to, į Vilnių atgabens Maskvą! Taip taip, dėka „Mondayjazz“ sostinėje pasirodys ekscentriškasis atlikėjas ir prodiuseris DZA. „Iki šiol sau patiems įdomios beats  muzikos žvalgęsi į Vakarus, dabar atrandam Rytus. DZA ne tik džiugina ausis kokybišku skambesiu ir meistriškai atliekama muzika, bet patraukia ir savo elgesiu scenoje. Sunku tai apibūdinti, bet jis tikrai nėra iš tų atlikėjų, kurie pasirodymo metu tykiai tikrinasi el. paštą ir baikščiai žvilgčioja į publiką“, kalba Tadas Quazar. Maskva ateina!

Kada: nuo 22 val. Kiek: 10–20 litų. Pasižymėjusiems Facebook.com – pigiau.

Vėluojantis tortadienis

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./„Suicide Djs“ Vilniuje šventė keturiasdešimt vienerių metų iki karjeros pabaigos gimtadienį ir koncerte pristatė 12 naujų kūrinių.
„Suicide Djs“

Dainuoju gimtadienio dainelę savo mėgstamiausiai radijo stočiai „Opus3“. Nors tortą ji pjaustė pirmosiomis rugsėjo dienomis – trankiai atšvęs tik rytoj. Taigi, visi čiupkit po raudoną gvazdiką ir žygiuokit į „Havana Social Club“. Čia iki pat 6 valandos ryto žvakutes pūs „Empti“, Migloko, „Golden Parazyth“, „Suicide DJs“, „GeraiGerai su Miss Sheep“, „Freaks on Floor“, „Bekešo vilkai“ ir dar krūva kitų grupių bei diskžokėjų. Lauksiu jūsų ten.

Kada: nuo 23 val. Kiek: 20–30 litų. 

P.S. Šįvakar dar nueikim į „Tamstą“ – gyvai pasirodys „Brassbastardz“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius