Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktiniai ritmai

Labas. Man atrodo, kad šią savaitę aš supratau, ką reiškia, kai muzika skamba garsiau, spalvingiau, tirščiau ir skaniau. Tam reikia tik gražių žmonių aplinkui! Vos juos sutikus rudeninės nuotaikos išgaruoja, klampus miegas tampa nė motais, o nuveikti norisi penkiolika milijonų kartų daugiau. Žinau, kad ir diskotekos šį savaitgalį bus trankesnės. Ir viskas dėl gražių žmonių. Ei!
Leon Somov
Leon Somov / Organizatorių nuotr.

Svečiuose – garsas

Kai jau atrodo, kad viską esame matę, kažkas sugalvoja kažką naujo. Šiąnakt klube „Gravity” įvyks išties išskirtinis renginys - „Soundboys presents Beatstep“. Jo pagrindine žvaigžde taps ne koks prabangus svečias iš tviskančios salos, bet ypatingai galingas, inovatyvus ir kokybiškas garsas. „Soundboys presents Beatstep“ - tai garso laboratorija, kurioje bus demonstruojama šiandien bene moderniausia technika ir kokybiškiausias garsas. Ir nors garso bus labai daug, jis bus sureguliuotas taip, kad skleistų tik malonumą ir lepintų ausis.

Aišku, net ir geriausiam garsui pasaulyje reikia geros muzikos, todėl šiame renginyje jos irgi netrūks. Išskirtiniame vakarėlyje scenoje gyvai išgirsime kokybiškos muzikos gerbėjų tarpe užsirekomendavusį kolektyvą „Cafeteria Live Team“. Už didžėjų pulto stos dubstep muzikos profai - renginio idėjos autorius Mark Splinter ir Nightjar bei beats muziką grojantis „Mondayjazz“ duetas – Quazar ir Justas Fresh. Tad šiąnakt „Gravity“ iš daugybės kolonėlių septynias valandas skambės muzika, kuri nekelia jokių abejonių! Einam!

Kada: nuo 22 val. Kiek: 15-30 litų.

Žaisliukai ir baterijos 

Vos prieš keletą dienų mieste sutikusi Leoną Somovą ir pažvelgusi į jo veidą nepalikau sau abejonių – šis bičas spinduliuoja muzika. Gal būtent dėl to jau rytoj Leonas jums pristatys antrąjį šiais metais savo muzikinį kūdikį „No Battaries No Toys“. Tiesa, šįkart ne su Jazzu, o pats vienas. Skamba dar įdomiau, ar ne? Daugelis „No Batteries No Toys“ kūrinių – vokaliniai. Prie jų gimimo prisidėjo Briuselyje gyvenantis lietuvis Adomas, Londone Leono sutiktas gilaus balso reperis Boukie bei Senegalo atlikėjas Xuman, visiškai netyčia savo albumą nusprendęs įrašinėti garso įrašų studijoje „Vaitaitau“, kurioje darbuojasi Leonas. Trimito partijas albume įrašė Aurimas Rimeikis. Taigi, jei sudominau, jau rytojaus vakarą traukite į tą patį „Gravity“. Bus daug muzikos.

Kada: nuo 22 val. Kiek: 15-30 litų.

Karuselė

Prisipažinsiu, kad visi mano naktiniai keliai visada baigiasi mėgstamame “Woo”. Taigi, ką jie siūlo šį savaitgalį, nepaminėti negaliu. Šiąnakt “Woo” renkasi lenkiškų diskotekų gerbėjai, mat į svečius atvyksta  Lenkijos reivų vulkanas Jick Magger. Jaunajam vienos populiariausių kaimynų pop/electro grupių „Out of Tune“ lyderiui jau teko garbė groti su MGMT, „Bloody Beetroots“ ar Calvin Haris, „Heineken Opener“ ir kituose lenkų festivaliuose. Ne tik grupėje grojantis, bet ir didžėjaujantis Jick Magger atsiveža ne tik daug triukšmingų įrašų, bet ir asmeninį savo vakarėlių ciklą „Bang!“. Tai – vieni populiariausių Varšuvos kasmėnesinių vakarėlių, transliuojančių šviežią fidget house, heavy bass bei electro skambesį. Drauge su Jick Magger atvyksta ir nuolatinis „Bang!“ vaizdų kūrėjas VJ Osmo, įkvėpimo diskotekų iliustracijoms pasisemiantis iš grafikos, animacijos, muzikos kūrimo. 

Lenkiška diskoteka taps įžanga į šeštadienį, kuomet reiks ne tik ateiti pašokti, bet ir prieš veidrodį namie pasistaipyti. Į „Woo“ vėl užsuks ciklas „Look Like“, šįkart atiduosiantis duoklę kiekvieno žmogaus draugui – pižamai. „Pižamų vakarėlyje“ pirmu balsu suoks ką tik prancūzų grupę „Nouvelle Vague“ apšildžiusi jaunoji atlikėja migloko. Jai nuėjus miegoti, veikti vakarėlyje tikrai bus ką, nes pižamų paradui toliau vadovaus Vee Diawara  „Look Like“ šeimininkai Amber Slou ir Weedines bei „Opus 3“ terasos gyventojas Edvinas. Jė!

Kada: nuo 22 val. Kiek: 10-15 litų.

P.S. Šį savaitgalį klausom „Chemical Brothers“ gabalo „Where do I begin“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius