-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktiniai ritmai

Visa savaitę vienam mielam vaikiščiui nesustodama kartojau: noriu eiti į diskoteką, kažkur paširdžiuose jaučiu nenumaldomą norą iškelti rankas, užsimerkti ir šokti. Kaip kokioje Haruki Murakami knygoj. Jis tik taikiai šypsojosi ir nieko nesakė. Tačiau, net ir be vaikio pritarimo, atrodo, atėjo savaitgalis. Diskotekų metas. Veduosi jus tik į pačias geriausias. OK?
Leon Somov pirmadienį gavo MTV apdovanojimą.
MTV gimtadienyje pasirodys Leon Somov / MTV nuotr.

 

Organizatorių nuotr./Dieselboy
Dieselboy

Pragaras

Daugiausiai įrašų parduodantis JAV drum'n'bass scenos teroristas gali pasigirti grojimu Moby pasauliniame koncertiniame ture kartu su Busta Rhymes ir Davidu Bowie. Maža to, kartu su „Smashing Pumpkins“, „The Police“, „Beastie Boys“, Alicia Keys ar „Gnarls Barkley“ šis amerikietis nuolat, kaip viena pagrindinių žvaigždžių, rengia savo šou didžiausiuose JAV festivaliuose. Pagaliau! Žmogus-pragaras Dieselboy atvyksta!

Net trejus metus į, paties vakaro herojaus supratimu, miniatiūrinį klubą „Gravity“ kviesta drum'n'bass  muzikos žvaigždė rytojaus naktį pirmą kartą pasirodys ypatingų diskotekų serijoje „Sobieski Uogos“. Dievukui talkins lietuviai – JaZzy, ST, Astralas. Pasiruoškit.

Kada: nuo 22 val. Kiek: 15 – 30 Lt.

Neįprastumai

Aš visąlaik galvojau, kad Šiuolaikinio meno centro (ŠMC) kavinė yra puiki vieta pavalgyti arba išmaukti stiklą kitą. Visai neseniai, užsukusi ten su vienu savo bičiuliu, supratau, kad ten vyksta ir TIKRAI neprastos diskotekos. Taigi, šią savaitę užmetusi akį į ŠMC kavinės tvarkaraštį nusprendžiau paraginti valandą kitą ten praleisti ir jus. Šįvakar jus kvies jau legendų apipintas vakarėlis „Pop Me Now!“. Jame paradui diriguoja Tomas Boo. Jam talkina Deneez. Break ir beats, du puikūs pulto asai ir draugiškai nusiteikęs būrys. Va, kodėl ten visuomet gera. Na, o ryt į ŠMC vilios Partyzanai, o konkrečiau Mantas T. ir Nostra. Bus griežtų ritmų, tikiu. O taip pat Rut Rut vaizdų. Ūūūū.

Kada: nuo 22 val. Kiek: nemokamai.

Tortai ir muzika

Šįvakar privalu užšokti ir į „Siemens“ areną. Ją okupuoja grynakraujo jaunimo kanalo MTV trejų metų gimtadienio šventė. Sveikinimo maršus gros „Happyendless“, „G&G Sindikatas“, Jurga, „Metal On Metal“, Leon Somov ir Jazzu, Mantas, „Suicide DJ`s“, „Flamingo“, „Empti“, „Sel“, „Twnkl“, „Skamp“ ir kiti. Verta juos visus išvysti ant vienos scenos.

Kada: 18 val. Kiek: 45 Lt

P.S. Rytoj ateikit ir į „Play“. Padainuosiu. Šypt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius