-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Naktiniai ritmai

Labas! Šią savaitę su didžiuliu susidomėjimu stebėjau, kaip žmones veikia spustelėjęs šaltukas. Ach, to ir reikėjo tikėtis – sostinė akimirksniu užmigo saldžiu meškos miegu arba ėmė tyliai niurzgėti ir skųstis. „Tu ką? Visai išprotėjai tokiu oru man pramogas siūlydama!“ – anądien tarstelėjo vienas puikus mano bičiulis. Kaipmat likau nosį nukabinusi. Ir iki šios akimirkos galvoju: ar savaitgalį visi bus tokie pat ? Juk veikti tikrai yra ką!
Merginos penktadienio vakarą rinksis į arogantišką vakarėlį.
Merginos penktadienio vakarą rinksis į arogantišką vakarėlį. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Liaudiški šokiai

Geros naujienos iš „Mondayjazz“ vyriokų stovyklos. Rusiškos naujienos. Darbo žmonių sambrūzdis jau gerą savaitę rėkauja, kad rusų liaudis nuo seno garsėjo kaip geri šokėjai, linksmi dainininkai ir lakios vaizduotės dailininkai. Taigi būtent todėl „Mondayjazz“ nusprendė pasidomėti, kaip jai sekasi šiandien ir į Vilnių šeštadienį atitempia šiuolaikinės rusų liaudies muzikos kūrėją LAPTI.

„Apie jį bus rašoma XXII amžiaus muzikos vadovėliuose!“ – tikina „Mondayjazz“ ir kviečia rytojaus naktį leisti klube „Satta“. Kartu su LAPTI prie pulto stos Quazaras ir Justas Fresh. Vyrai užkurs tikrą rusišką pirtį. Žinoma, su lietuviškais atributais.

Kada – nuo 22 val. Kiek – 20 Lt.

Organizatorių nuotr./„Monkey Brothers“
„Monkey Brothers“

Žiemos terasa

Tikras Vilniaus diskotekininkas pasakys, kad vasara ir Mokytojų namų kiemas su savo terasa yra du neatskiriami dalykai. Ir dar du mieli ispanai broliai, nuolat merkiantys akį ir kviečiantys terasoje pasilikti ilgėliau. Iki ryto! Taigi, ar nebūtų keista, jei tie patys broliai nesumanytų terasos „sukalti“ žiemą? Na ir kas, kad už lango veik toks pats minusas kaip Antarktidoje. Žiemos terasa bus. Rytoj, „Gravity“. Programoje – gyvi brolių „Monkey Brothers“, „Pal Secam“ ir Endžio VSG pasirodymai bei Zw-X ir Senejhun DJ setai. Beje, galiu išduoti paslaptį, kad duetas „Monkey Brothers“ rytoj pristatys savo plokštelę „The End Of The Day“. Ūūū!

Kada – 22val. Kiek – 20 Lt.

Arogancija

Šokiams diriguoja beprotiškiausios miesto moterys! Norit pamatyti kaip tai atrodo iš tikrųjų? Šįvakar eikit į „Woo“. Jūsų lauks vakarėlis „Arogancija“ ir jo divos Elle Driver su geriausia drauge Rūta Marla Singer. Mergaitės sako, kad vakarėlyje niekas su niekuo neprivalės bendrauti. Galėsite stovėti ir žiūrėti, su niekuo nesisveikinti, nesidalinti įspūdžiais eilėje prie tualeto. Aprangos kodo taip pat nebus. Vakaro metu, lygiagrečiai Elles Driver, Kym Wild ir Infantile Buddies pasirodymams bus rodomi du grafikės ir animatorės Astos Ostrovskajos sukurti filmai „A1“ ir „A2“. Susitinkam!

Kada – nuo 22 val. Kiek – 10 Lt arba nemokamai, jei patvirtinsit savo dalyvavimą „Facebook“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius