Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktiniai ritmai

Labas. Snieguotos žiemos išvarymas man baigėsi milžiniško dydžio sloga, tad šiuo metu, kai jums rašau, nesustodama čiaudau. Įdomu, kaip man baigsis šio savaitgalio diskotekos…O siūlau būtiniausiai kartu su manimi užsukti į bent tris. Paduokite man dar nosinių, prašau...
„Gravity“ rytoj viešės latvių didžėjų ir vidžėjų komanda „Pencilhaus“.
„Gravity“ rytoj viešės latvių didžėjų ir vidžėjų komanda „Pencilhaus“. / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 „Gravity“

Ne tik menininkams

Kol literatūros gerbėjai sukiosis kasmetinėje knygų mugėje, diskotekininkus kviečiu šiaušti į „Gravity“. Rytoj mylimas klubas kviečia į dvigubą vakarėlį. Rygos naktinėjimo tradicijas lietuviams pristatys latvių didžėjų ir vidžėjų komanda „Pencilhaus“, o jiems atsaką surengs vilniečiai. 

Prieš pusantrų metų startavęs judėjimas „Pencilhaus“ prasidėjo kaip vakarėliai draugams, netrukus išsiplėtė iki pažįstamų ir kaskart įtraukia vis daugiau žmonių. Projekto pavadinimas – neatsitiktinis. Vakarėliuose visuomet rasi popieriaus ir krūvą pieštukų, tad susirinkę Rygos gyventojai ne tik klausosi muzikos ar šoka, bet ir piešia, rašo linkėjimus, eksperimentuoja grafinėmis formomis – palieka savo antspaudą.

Margai Latvijos sostinės nakčiai „Gravity“ atstovaus kas mėnesį „Pencilhaus“ vakarėlius organizuojantys minimal ir tech house didžėjai Krisas Hovelas ir Laurentas Dathie. Prie jų prisijungs turbūt užimčiausias Latvijos vidžėjus Wickiss, gerai pažįstamas Lietuvos trance festivalių lankytojams. 

Klube latvius pasitiks trys lietuviai. Muzikinį Vilnių svečiams demonstruos „minimal.lt“ vadas bei „min_for“ trio narys shn. Vaizdus klube rodys į duetą pirmą kartą stosiantys iš tokių projektų, kaip „Dublicate“, pažįstamas vidžėjus Eimis bei grafikos dizaineris Džiugas, atsakingas už daugelio įdomių miesto įvykių apipavidalinimą. Nusimato įdomybių!

Kada – nuo 22 val. Kiek – 10–20 Lt.

Ne tik „beibėms“

Aš asmeniškai spėjau ne kartą įsitikinti, kad dviejų mergiočių organizuojamas vakarėlis „Babe Republic“  klube „Woo“ yra skirtas ne tik dailiajai lyčiai. Būna ten ir gražių berniukų. Jei norit patys faktais įsitikinti ir pamatyti daug gražių žmonių, šįvakar žengte marš pas Aldoną ir Gerdu, kurios ir prie pulto sukiosis, ir fotografui Tomui Kauneckui patalkinti spės. Pastarasis šiuose vakarėliuose ieško puikių veidų ir kaipmat juos pričiumpa savo fotoaparatu. Taigi, jei mėgstat gerą disco, spalvingas sukneles ir maivytis prieš objektyvus – „Babe Republic“ tiesiog nepraleidžiamas.

Kada – nuo 22 val. Kiek – 10–15 Lt.

Ne tik indams

Na, ir pabaigai, skani egzotiška žinia – rytojaus vakarą Žvėrynas  paskęs smilkalų ir curry aromatuose, nes „Jalta“ jau antrą kartą užsidės indiško restorano rūbus ir vietoj įprastinių blynų, kišų ar troškinto triušio pasiūlys jogurte marinuotą viščiuką curry, chaj arbatą ir kitus indiškus skanėstus…

Programoje: indiška vakarienė, kurią gaminsim kelių draugų, keliavusių po Indiją, kompanijoje. Vėliau gyvos muzikos koncertas su indiškais prieskoniais, o  galiausiai  – DJ Deneez ir Spitzin Sania pristatys savo muzikinę programą. Kad vakaras būtų įdomesnis ir spalvingesnis, visose restorano erdvėse mus lydės Indijos vaizdai, o kad vakaras būtų patogesnis ir jaukesnis, patariu atsinešti sau ir savo draugams minkštas pagalvėles. Niam.

Kada – nuo 19 val. Kiek – nemokamai.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius