-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nancy Vieira – Cesarios Evoros žemietė pagaliau Lietuvoje!

Ko gera, dažnas esat girdėjęs nostalgiškai kimų legendinės Žaliojo Kyšulio „Basakojės divos“, Cezarijos Evoros balsą, ne kartą pakerėjusį Lietuvos publiką, dažnai skambantį jaukiuose restoranėliuose?
Nancy Vieira
Nancy Vieira / Renginio organizatorių nuotr.

Nancy Vieira, Cezarijos Evoros, žemietė. Tituluojama geriausiu Portugalijos balsu. It anglys žibančios charizmatiškosios atlikėjos akys, šildanti šypsena, kutenantis širdis švelnus it pūkas ir skaidriai minkštas balsas. Jis nuneša Į smaragdo jūros purslų skalaujamas baltasmėles Žaliojo kyšulio salas, nuteikia taip svajingai, jog kūnu vilnija malonūs pagaugai. Girdime morna... tradicinį salų muzikos žanrą, dainuojamą melodinga kreolų kalba. Morna Cabo Verde salose, tai tas pats, kaip tango Argentinoje, fado Portugalijoje, flamenco Ispanijoje, rumba Kuboje, ir t.t. Morna dainavo ir neprilygstamoji Cezarija, papsėdama scenoje savąjį cigarą.

Kiekviena Nancy daina pasakoja savo istoriją, kuria neišdildomą nuotaiką. Užsimerki. Kad ir skamba kreolų kalba, kurios nesupranti, bet palaimingai užsimerki, nes girdi širdimi. Jausmingas egzotiškosios dainininkės balsas – kelionė į amžiną sielos pavasarį.

Nepraleiskite šios neeilinės, pirmą kartą po Lietuvos padange nuskambėsiančios puotos jausmams.

VIDEO: Nancy Vieira - Maylen (Official Clip)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius