-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja riedučių šventovė

Šį ketvirtadienį Vilniuje duris atveria iki šiol miestiečiams neregėta pramoga – naktinis riedučių klubas „Roller“, kuris savo lankytojams pasiūlys pasivažinėjimus keturračiais riedučiais skambant šokių muzikai.
Riedučiai
Riedučiai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Klubo direktorius ir sumanytojas Martynas Pladas tvirtino, kad idėja kurti išskirtinę pramogą kilo pasvarsčius, kad klubuose galima laiką leisti ir įdomiau nei šokant tradicinėse šokių aikštelėse ar gurkšnojant gėrimus. „Pats dažnai lankausi naktiniuose klubuose. Svarsčiau, kaip leisti laiką įdomiau, norėjosi žmonėms pasiūlyti dar kokią veiklą. Pamatęs filmą apie riedučius, pažiūrėjęs klipų iš senų amerikietiško disco laikų, pasiryžau įsteigti tokią vietą“, – pasakojo M.Pladas. Jis tvirtino ilgai ieškojęs riedučių ir erdvės tokiam klubui. „Svarbi pati koncepcija – pas mus nereikės išgerti, kad galėtum užmegzti pokalbį ar pradėti bendrauti – reikės tik apsiauti riedučius“, – sakė klubo direktorius.

Visiems atvykusiems į „Roller“ nereikės papildomai mokėti už riedučių nuomą – jie išduodami nemokamai, o norintys gali atsinešti ir savo „apavą“. Tiesa, klubas pritaikytas ne tik važinėtis riedučiais specialiai tam įrengtoje šokių aikštelėje. Čia bus galima ir tiesiog ramiai pailsėti bei pasimėgauti muzika poilsio zonose. Anot klubo sumanytojų, nemokantiems važinėtis riedučiais taip pat nėra ko baimintis – klube jiems padės patyrę instruktoriai.

Pasak M.Plado, kol kas klubas bus orientuotas į pilnamečius, mat čia, kaip ir įprastuose klubuose, bus prekiaujama alkoholiniais gėrimais. Vėliau planuojama sukurti atskiras programas, skirtas paaugliams.

Savo atidarymo proga klubas žada net keturių dienų atidarymo maratoną. Jis prasidės ketvirtadienį, grįžtant į aštuoniasdešimtuosius – skambant tų laikų muzikai pirmieji riedutininkai suks ratus aikštelėje. Fiesta tęsis ir penktadienį, o šeštadienį, Valentino dieną, klubas lankytojus žada audrinti ne tik ypatingais meilės ritmais bet ir specialiu meilės dienos siurprizu. Paskutinę atidarymo vakarėlių dieną – sekmadienį – ant ratuku leis visi tie, kuriems dar liks jėgų po smagaus savaitgalio. O juk pirmadienį į darbą nereikia. Anot klubo atstovų, šis klubas – pirmasis tokio tipo klubas Baltijos šalyse.

Naktinio riedučių klubo „Roller“ adresas – Smetonos g. 5.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius