Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Naujametiniai „Subtilu-Z“ koncertai – puikus pasirinkimas užbaigti metus

Instrumentinė grupė Subtilu-Z, gyvo ir akustinio muzikos garso mylėtojus dar šiemet pakvies net į tris Naujametinius koncertus.
 „Subtilu-Z“
„Subtilu-Z“ / Asmeninio albumo nuotr.

Muzikantai, paskutinę šių metų dieną, Vilniuje, „White Piano Hall“ koncertų salėje, surengs itin širdžiai malonius pasirodymus. „Šioje salėje mes visada grojame gyvai, be įgarsinimo. Tad koncertai bus akustiniai ir ypatingai artimi klausytojui. Mūsų garsas tiesiogiai pasieks kiekvieną klausytoją grynas, neapdirbtas ir tyras. Toks, kokį mes skleidžiame savo vidumi. Koncertų tą dieną bus tikrai daug, tad pas kiekvieną atlikėją ateis tik ištikimiausi jo gerbėjai. Mums bus ypatingai malonu groti jiems – mūsų muzikos mylėtojams“, – sako grupės narys Laurynas Vaitkus.

2017 metai grupei buvo išties sėkmingi. Subtilu-Z surengė daug pasirodymų užsienyje – grojo Danijoje, Austrijoje, Nyderlanduose, Vokietijoje bei Rusijoje. Dalyvavo kino festivalio atidaryme Vokietijos mieste Rugene, atstovavo Lietuvą Kazachstano sostinėje Astanoje, Expo 2017 parodoje. Taip pat išleido jau ketvirtąją kompaktinę plokštelę – „GRAMMY WINNERS“.

Gruodžio 31 dieną, Subtilu-Z surengs tris Naujametinius pasirodymus „White Piano Hall“ 14:00, 16:00 ir 18:00 valandą. „Kasmet vis labiau pastebiu žmonių norą senuosius metus palydėti kaip nors turiningai. Tai labai džiugina. Gana ankstoką pasirodymų laiką pasirinkome su ta mintimi, jog po koncerto, gerai nusiteikus, liktų laiko susitikti su draugais ir iššauti šventinį fejerverką. Artėjantys 2018 bus puikūs, tad juos pasitikti siūlome su pačia geriausia energija!“, – pasakojo grupės ritmas Vytautas Švažas​.

Didelio susidomėjimo sulaukusi instrumentinė grupė savo pasirodymus rengia su didžiuliu užsidegimu ir meile savo veiklai. Išskirtinio skambesio ir kokybės garsai stebina savo kūrybiškumu ir stipriai įtraukia klausytoją.

Projekto partnerių nuotr./Subtilu-Z
Projekto partnerių nuotr./Subtilu-Z

„Daugumai atrodo, jog per Naujuosius metus svarbiausias yra vidurnaktis. Bet aš manau, jog įžanga į Naujuosius prasideda ne sausio 1-ąją, ar jos naktį, bet gruodžio 31-ąją. Tai ypatinga diena, nes būtent tada galima sudėlioti mintis ir planus artėjantiems metams. Mąstymui ir kūrybiškumui ypatingai padeda muzika. Mokslininkų nustatyta, kad ji stimuliuoja mūsų smegenų taškus, kurie yra atsakingi už geros nuotaikos ir naujų idėjų generavimą. Taigi, apsilankę mūsų dieniniuose koncertuose, ne tik turėsite puikų ir ilgą vakarą, bet ir prasmingą dieną. Juolab, kad „White Piano Hall“ salėje, klausytojas ir atlikėjas yra ypatingai arti vienas kito.“, – į koncertus kviečia Subtilu-Z grupės narys Povilas Velikis.

Naujametiniai koncertai vyks šių metų gruodžio 31 dieną, „White Piano Hall“ koncertų salėje 14:00, 16:00 ir 18:00 valandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius