Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujoji operos solistų karta kviečia į pasimatymus Kuršių nerijoje

Kuršių nerijos gyventojų ir jos svečių Liepos 6-13 dienomis lauks Baltijos kamerinio operos teatro muzikiniai pasimatymai. 
Kuršių nerijoje bus rengiami nuotaikingi koncertai.
Kuršių nerijoje bus rengiami nuotaikingi koncertai. / Koncertų rengėjų nuotr.
Temos: 1 Kuršių nerija

Publikai bus pristatytos įvairios naujosios operos solistų kartos programos: barokinio dueto – sopraninas Viktoras Gerasimovas ir kontratenoras Algirdas Bagdonavičius – koncertas „Vyriška malda“, vokiečių klasiko L. van Beethoveno dainų ir fortepijoninės muzikos vakaras su baritonu Jonu Sakalausku, pianistais Ugne Antanavičiūte ir Mindaugu, Londono karališkosios akademijos absolventų baritono Vytauto Vepšto ir pianisto Mantauto Katino kamerinė impresija su vokiečių romantiku R.Šumanu, mažiesiems poilsiautojams ir jų tėveliams – pašteto gaminimas ir ragavimas skambant gražiausioms operų arijoms bei lietuviškos muzikos vakarai.

Naujoji operos solistų karta surengs koncertus ne tik Nidos ir Juodkrantės evangelikų liuteronų bažnyčiose, Tomo Mano namelyje ir Liudviko Rėzos kultūros centre, o taip pat kvies pasiplaukioti laivu, žadėdami skambančio saulėlydžio gaivinamus seansus. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius