-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„No Theatre“: artėjanti premjera ir „nejautrūs“ vairuotojai (video)

Vos prieš porą savaičių pradėjusi veiklą „No Theatre“ tampa vis populiaresnė ir aplanko naujų vietų. Šį kartą jie pristato nuotykius iš judriųjų Vilniaus gatvių, kuriose bandė įvesti tvarką, tačiau tam kliudė „nejautrūs“ vairuotojai.
„No Theatre“
„No Theatre“ / Fotodiena.lt nuotr.

Pasak aktorių, labai įdomu stebėti aplinkinių reakciją ir jausti palaikymą. Tačiau ne kartą teko nusivilti, nes pastangos būdavo griaunamos.

„Teatras netikėtose erdvėse pirmiausia žavus tuo, kad jį kiekvienas gali interpretuoti savaip. Apsilankę turguje sulaukėme daugiausiai komentarų bei spėjimų – senutės sakė, kad tai akcija už blaivybę, vyrai teigė, kad prieš juos mėsos reklama, o girtas čigonas visur mus sekiojo ir primygtinai siūlė įpiti jam šampano. Deja, šampanas buvo neatkimštas, be to, nealkoholinis, – apie savo nuotykius pasakojo aktorių komanda. – Viską vainikavo poros jaunuolių, apsivilkusių sportine apranga,  pasiūlymas: „Ė urod! Idi siuda!“(verčiant į lietuvių kalbą – „Ė, išsigimėli! Ateik čia!“) Teko spartinti žingsnius.“

„No Theatre“ teigimu, nedraugiškiausiai juos priėmė „Akropolio“ ir Nacionalinio dramos teatro apsauga. Tiek vienoje, tiek kitoje vietoje paprašė palikti patalpas. „Nors skųstis negalime – apsipirkti spėjome, o nepamatyto spektaklio, žinoma, gaila. Na, bet gal kitą kartą“, – nosies nenuleido jaunieji aktoriai.

Šį savaitgalį jie pristato premjerą – teatralizuotą koncertą „No Concert“, o labiausiai jame laukia ne tik gerbėjų, bet ir gatvėje sutiktų žmonių. Visų susidomėjusių „No Theatre“ laukia šeštadienį, gruodžio 12 d., 19 val. Menų spaustuvėje, kur teatras trumpam bus grįžęs į „namus“. Teatralizuotame koncerte dalyvaus visi  9 teatro „Utopia“ aktoriai.

 „No theatre“ nuotykiai gatvėje:

VIDEO: NO THEATRE Gatve

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius