Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„NoRoutine Books“ pristatė savo leidybinę platformą Japonijoje

Spalio 27–30 d. nepriklausoma leidybinė platforma NoRoutine Books antrą kartą dalyvavo meno knygų festivalyje Tokyo Art Book Fair, vykusiame Tokijo šiuolaikinio meno muziejuje. Festivalio kuratorių kvietimu NoRoutine Books buvo vieninteliai leidėjai iš Šiaurės šalių regiono, rašoma Kultūros ministerijos pranešime spaudai.
Tokyo Art Book Fair
Tokyo Art Book Fair / Organizatorių nuotr.

Tokyo Art Book Fair yra viena iš trijų svarbiausių pasaulyje knygos menui skirtų renginių, tokių kaip Off-Print (Paryžius, Londonas) ir Printed Matter’s New York Art Book Fair (Niujorkas).

12-ojoje Tokyo Art Book Fair dalyvauti atrinkta 200 skirtingų organizacijų – leidėjų, galerijų ir menininkų kolektyvų, kuriančių unikalias meno knygas ir leidinius. Šių metų TABF buvo surengtas šeštasis projekto „Svečių šalis“ pristatymas, kuriame atkreipiamas dėmesys į leidybos kultūrą tam tikrame regione ar šalyje. Šių metų „Svečių šalis“ – Prancūzija.

NoRoutine Books savo veiklą pradėjo 2014-ųjų vasarą, leidybinę platformą inicijavo menininkai Gytis Skudžinskas ir Vilma Samulionytė. NoRoutine Books leidiniai įsiterpia tarp autorinės menininko knygos ir tradicinių monografijų.

Knygos spausdinamos aukščiausios kokybės šiuolaikinėmis poligrafijos priemonėmis, o jų įrišimas ir galutinis apipavidalinimas atliekamas NoRoutin Books ir menininkų studijose. Visi leidiniai turi ir unikalias įklijas, specialias markiruotes, yra numeruoti ir autorių pasirašyti. NoRoutine Books leidiniai įvertinti Lietuvos knygos meno konkurse premijomis ir diplomais.

NoRoutine Books dalyvavimą Tokyo Art Book Fair parėmė EU-Japan Fest fondas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius