Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

„Opium“ – ketverių „Mix Subo“ metų derlius

Rugsėjį iš radijo imtuvo į klubą „Opium“ žengusi radijo stoties „Opus 3“ laida „Mix Subas“ antrajam ciklo vakarui turi ypatingą progą. Spalio 16–ąją klube bus švenčiamas ketvirtasis elektroninei muzikai skirtos laidos gimtadienis, arba „4 arimo metai“. „Mix Subo“ autoriui muzikinius sveikinimus teiks daugiau nei tuzinas įvairių svorio kategorijų didžėjų.
Loranas
Loranas
Temos: 2 „Opium“ Muzika

Visus „Opium“ grosiančius artistus vienija tai, kad jie yra svečiavęsi Lorano Vaitkaus studijoje, ten pasakoję apie save bei groję „Opus 3“ eteryje. Joks sutapimas, kad tai – vieni geriausių Lietuvos artistų. Kas jaunesni, kas vyresni, kas prie techno, kas prie disco – visi jie verti šokių ir plojimų.

Vienas po kito ant „Opium“ pulto šeštadienį karsis „Techstylism“, „min_for“, „On The Wave“, „Partyzanų“ komandų atstovai, Saulty, Endis VSG, Martin Virgin & St. Stereo, Marius Banga, Antanas Gustaitis bei Billy Kristal & Kill My Disco.

Sukvietęs tiek didžėjų į savo laidos diskoteką pats Loranas Vaitkus šeštadienį ilsėsis. „Noriu pabūti, pašokti, pabendrauti su atlikėjais ir šokėjais – grojimui gali neužtekti laiko. Tiesa, yra dar keletas neafišuojamų artistų, kurie žada prisijungti prie ilgojo sąrašo – gal tarp jų būsiu ir aš?“, – mąstydamas apie ketverius „Opus 3“ studijoje praleistus metus rišlų sakinį suregzti bando Loranas.

Taigi kiek elektroninės šokių muzikos arimų priarta per „Mix Subo“ istoriją? Laidų, tvirtina šių autorius, buvo per 200. Jose apsilankė ir gyvai grojo turbūt dauguma Lietuvos didžėjų ir gyvos elektronikos atlikėjų. Studijoje svečiavosi ir pas mus užsukę pagroti užsieniečiai – Roman Flugel, Sascha Funke, „My My“, Dixon, DJ Hell, Kiki, „Booka Shade“ ir kiti. Beje, „Mix Subas“ – tai nuo 2003–ųjų gyvavusios laidos „Subas“ tęsinys. Pavydėtinai ilga ir nuosekli istorija!

„Openairų“ sezonas jau tikrai baigtas, bet bandant prognozuoti ateinančio šeštadienio nuotaiką akivaizdu, kad „Mix Subo“ gimtadienis prilygs mažam, bet triukšmingam festivaliui. Tai bus jau antroji „Opus 3“ gimtadienio savaitgalio naktis, tad jėgų galima ir pageidaujama negailėti. Atėję iki vidurnakčio į puotą bus įleisti nemokamai, vėliau dovanoms „mesis“ po 10 Lt, bet nepavaišinti tikrai neliks.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius