-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Opus 3“ terasos atidaryme – padėka Zvonkams už nedalyvavimą (nuotraukos)

Nuo pigaus popso pavargusios ausys ketvirtadienio vakarą Vilniaus centre galėjo džiaugtis – čia visą vakarą po atviru dangumi skambėjo gyvai atliekama kokybiška muzika. Su gausiu gerbėjų būriu vasaros sezoną pradėjo „Opus 3“ terasa, įsikūrusi šalia prekybos centro „Gedimino 9“.
„Opus 3“ terasos atidarymas
„Opus 3“ terasos atidarymas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip žadėjo radijo stoties „Opus 3“ vadovas muzikologas Darius Užkuraitis, terasos lankytojai čia kasdien galės sriūbčioti karštą ar šaltą gėrimą, klausydami rinktinės muzikos. O kiekvieną ketvirtadienį klausytojai galės stebėti ir įvertinti trijų gyvai grojančių grupių ar didžėjų pasirodymus, kurie sieks teisės vadintis „Opus 3“ grupės ar atlikėjo vardu.

Renginio ir radijo stoties „Opus 3“ laidų vedėjas Richardas Jonaitis, pradėdamas oficialaus sezono atidarymo koncertą, padėkojo Deivydui ir Natalijai (Zvonkams), kad šie į kokybiškos muzikos terasą neatėjo. Tarp gausiai susirinkusių radijo stoties ir geros muzikos gerbėjų buvo galima išvysti tik kelis populiarių žurnalų veidus. Su šeima ir vežimėliu į terasos atidarymą atkeliavo Laura Čepukaitė, su atžala muzikos klausėsi ir dainininkė Edilija Šliauderienė – buvusi Geltona, o dabar atlikėja Iš stiklo.

Terasos sezoną atidarė melomanams jau pažįstamos grupės „Sweetsalt“, „Jam Jam“ ir „Evro Bulkin“. Kiekvienai jų buvo skirtos 20 minučių papirkti komisijos ir žiūrovų ausis bei širdis. Savo skirtinga muzika atlikėjai sukūrė iš tiesų vasariškai kokybišką atmosferą.

Garbinga komisija su D.Užkuraičiu priešakyje nusprendė, kad į tolesnį konkurso etapą pateko grupė „Jam Jam“. Vėliau komisijos pirmininkas su klausytojais pasidalijo muzika, kurią klauso savo malonumui.

Radijo stoties „Opus 3“ darbuotojai kvietė visų stilių muzikantus ir grupes išdrįsti varžytis dėl geriausiojo titulo ir kartu vakarus Vilniuje pradžiuginti gera muzika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius